Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelWarmenhuizenDiepsmeer 4 BG

Diepsmeer 4 BG te Warmenhuizen

€ 650.000 k.k.

Intro
Video
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
3.805 m²
Bekijk alle kenmerken →

Duinzicht op een kavel van 3.805 m²..

Aan de rand van de Diepsmeerpolder met uitzicht op de duinen ligt dit buitengewone perceel van 3.805 m² waar u uw droomwoning op kunt realiseren. Een geweldige locatie met fenomenaal weids uitzicht. Landelijk wonen met het Geestmerambacht op enkele minuten afstand van uw woning, Schoorl op 10 minuten rijden en binnen 15 minuten bent u in Alkmaar. De huidige oude dubbele stolp is in vervallen staat, waarbij herontwikkeling van de stolpboerderij niet tot de mogelijkheden behoort, maar de focus legt op sloop en het nieuwbouwen van uw droomwoning. Er zijn binnen het bestemmingsplan vanuit de gemeente twee mogelijkheden, namelijk:

1: het nieuwbouwen van een vrijstaande woning (villa/boerderij) geheel naar eigen wens en smaak. Daarbij is het realiseren van een paardenbak ook mogelijk, indien gewenst.

2: het nieuwbouwen van een 2-onder-1 kapboerderij geheel naar eigen wens en smaak. Dus mocht u dubbele bewoning wensen op het perceel is dit enkel mogelijk in de vorm van een 2-onder-1 kapboerderij.

De procedure bij de gemeente is reeds ingezet om de bestemming te wijzigen naar wonen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om u te assisteren bij het realiseren van uw droomwoning. In de Quickscan bestemmingsmogelijkheden kunt u alle relevante informatie vinden m.b.t. de belangrijkste bouw- en gebruiksmogelijkheden. De stolpboerderij staat in de huidige situatie erg vooraan de kavel. Echter heeft de gemeente aangegeven dat er mogelijkheden zijn om het bouwvlak naar achteren (het zuiden) te verplaatsen. De visualisaties geven u inspiratie/suggesties van de mogelijkheden op dit royale buitengewone perceel. De visualisaties zijn suggesties. U bent dus niet gebonden aan deze ontwerpen en geheel vrij om in samenspraak met de gemeente een woning te realiseren.

De polder Diepsmeer is een voorloper van de grotere droogmakerijen Heerhugowaard en de Schermer die rond 1630 met windmolens werden drooggemalen. De opzet van de polder is vergelijkbaar; voor die tijd grote kavels, redelijk strak geometrisch geordend met een centraal gelegen pad in noord-zuid richting voor de aan- en afvoer van producten. Verder transport gaat dan via de vele vaarten in de omgeving en de enkele kerkepaden die tussen de lintbebouwing van Koedijk en Langedijk liggen. De boerderijen zijn, in tegenstelling tot de grotere droogmakerijen die later worden gemaakt, aan de rand van de polder gesitueerd. Diepsmeer 4 is de eerste en lange tijd de enige bebouwing in de polder. Waar de Diepsmeer 4 als eerste boerderij in een ‘moderne’ polder ooit de vooruitstrevende pionier was is nu de agrarische functie verdwenen en de resterende dubbelstolp in verval. Tijd om deze plek nieuw leven in te blazen.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om u te begeleiden in het traject voor het realiseren van uw droomwoning.

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Bouwkavel
Indeling
Perceeloppervlakte
3.805 m²
Kadastrale gegevens
HARENKARSPEL N 994
3.805 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan park, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen en vrij uitzicht

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is een omgevingsvergunning?

De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning.

Wat is een principeverzoek?

Een principeverzoek is de ambtelijke benaming voor de eerste afspraak tussen een bouwaanvrager en de ambtenaar van een gemeente. Soms wordt deze eerste afspraak ook wel beginselaanvraag genoemd. U kunt een principeverzoek indienen om af te tasten wat de gemeente van uw ruimtelijk initiatief vindt. Het gaat over initiatieven die niet in het geldende bestemmingsplan passen. Het bestemmingsplan geeft aan waarvoor u de grond mag gebruiken en wat de bouwmogelijkheden zijn.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 650.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier