Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelMiddenbeemsterRijperweg 0 ong

Rijperweg 0 ong te Middenbeemster

€ 650.000 v.o.n.

Intro
Video
Interieur
Omgeving
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
1.000 m²
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Over deze kavel

Je eigen woning bouwen op een prachtige werelderfgoed-locatie in de Beemster! Deze unieke kans wordt nu geboden op een perceel van maar liefst 1.000 m²! Het pittoreske Middenbeemster is door UNESCO bestempeld als werelderfgoed en dat is prachtig zichtbaar aan de mooie buitenhuizen, polderwegen en weids landschap. Met de voltooiing van de laatste fase, is de kans gering dat er nog meer nieuwbouw-aanbod komt in dit gebied. Laat deze buitengewone kans dus niet aan je voorbij gaan!

Mogelijkheden

Middenbeemster is in kwadranten opgebouwd en met de nieuwbouw-ontwikkeling van het laatste vierde kwadrant van project De Keyser (fase 2) krijgt het dorp een logische voltooiing. De Rijperweg vormt samen met de Middenweg de assen van de Middenbeemster. Om de uniekheid te bewaren is vrijwel alle nieuwe bebouwing al vooraf bepaald en een eigen bouwkavel is daarom ook uniek te noemen! Op ons kavelpaspoort krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op deze bouwkavel. U kunt hier een zeer royale woning bouwen, met ook nog de mogelijkheid tot het bouwen van een groot bijgebouw tot 130 m² en tuin op het zuidwesten. De toegang naar de Rijperweg wordt nog onderbroken door water, een fietspad en veel groen.

Omgeving

Op korte afstand is het gezellige centrum van Middenbeemster te vinden met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Er is voldoende winkelaanbod (zoals een Albert Heijn), basisschool, kinderopvang en niet te vergeten een aantal gezellige restaurants!

De Beemster is in 1612 drooggelegd door de rijke koopmannen uit Amsterdam met een buitengewone kwaliteit op het gebied van techniek, waterhuishoudkunde maar ook harmonieuze indeling in het landschap met een opzet van vierkanten en symmetrie. Daarom is deze polder door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De aantrekkingskracht van en naar Amsterdam is nog steeds erg groot. En omdat je binnen een aantal minuten op de snelweg A7 bent, ben je ook snel in Amsterdam, Purmerend of Hoorn.

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Bouwkavel
Indeling
Perceeloppervlakte
1.000 m²
Kadastrale gegevens
BEEMSTER G 1756
1.000 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
In woonwijk

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een omgevingsvergunning?

De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning.

Is een bestemmingsplan bindend?

Het bestemmingsplan is een bindend plan. Dit geldt zowel voor de burger als voor de overheid. Wanneer er een vergunning aangevraagd wordt voor een winkelpland, een schuur of een ander gebouw, dan wordt deze getoetst aan het bestemmingsplan.

Wanneer er in de regelgeving staat dat er gebouwd mag worden, dan wordt er een vergunning afgegeven door de gemeente. Het is niet zo dat de gemeente zelf mag bepalen of de vergunning wel of niet wordt afgegeven, een gemeente heeft zich ook te houden aan het bestemmingsplan. Indien u het vermoeden heeft dat de gemeente zelf aan het beslissen is, lees dan de regels van het geldende bestemmingsplan goed door.

Als u dan van mening bent dat de beslissing anders had moeten zijn, teken dan bezwaar aan. Motiveer deze goed aan de hand van de regels van het bestemmingsplan. Alles zal dan opnieuw bekeken en getoetst moeten worden. Wanneer een gemeente een nieuwe beslissing neemt, zullen ze deze goed moeten kunnen onderbouwen.

Waar kunt u een bestemmingsplan vinden?

Het bestemmingsplan kunt u opvragen bij de gemeente. Tegenwoordig zijn er steeds meer plannen digitaal inzichtelijk. Deze kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 650.000 v.o.n.


Condities
 • Roerende zaken: conform lijst.
 • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
 • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
 • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
 • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier