Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningZuid-scharwoudeTijmensgroet 35

Tijmensgroet 35 te Zuid-Scharwoude

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
201 m³
Bouwjaar:
2001
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
69 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Een royaal 2-kamer appartement op de tweede verdieping met een balkon gelegen op het zonnige zuidwesten. Elke morgen beginnen met een kop koffie op uw eigen balkon. Een kans welke niet alledaags voorbij komt! Het appartement, met een woonoppervlakte van ca. 69 m², is ruim en netjes afgewerkt. Een uitermate geschikte locatie voor starters of senioren. De wijk Mayersloot is een zeer populaire wijk met diverse voorzieningen op steenworp afstand.  Winkelcentrum de Broekerveiling vindt u op nog geen 1,5 kilometer afstand en ook scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer liggen binnen handbereik. Het moderne appartementencomplex is in 2001 gebouwd en is volledig gasloos! U hoeft niets meer aan de volledig gelamineerde woning te doen, alleen nog maar te verhuizen. Plug en Play!

Benieuwd naar het appartement? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 2001
Woonoppervlakte: ca. 69 m²
Inhoud: ca. 201 m³
Balkon: ca. 6 m²
Berging: ca. 7 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier