Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningNieuwe NiedorpNijerop 58

Nijerop 58 te Nieuwe Niedorp

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
296 m³
Bouwjaar:
2019
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
93 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Een perfecte mix van licht, ruimte en comfort!

Gelijkvloers wonen met een prachtig uitzicht over de landerijen. Dat doet u aan de Nijerop 58 te Nieuwe Niedorp! Het appartement, met een woonoppervlakte van ca. 93 m², ligt aan de rand van het dorp. Een landelijke ligging maar toch de geborgenheid en de voorzieningen van een dorpskern om de hoek. De aantrekkingskracht van een woning wordt volgens een oud ‘makelaarsgrapje’ bepaald door drie dingen: locatie, locatie en locatie. Hoe ver het is naar het centrum, naar uitvalswegen of overige voorzieningen? Als de locatie van de Nijerop 58 te Nieuwe Niedorp een cijfer mocht krijgen, dan was dat absoluut een hoog cijfer geweest. Op enkele minuten fietsen zijn er voorzieningen te bereiken zoals de slager, bakker, supermarkten, andere winkels en zorgvoorzieningen. Met de auto bent u in 15 minuten in Schagen en met 20 minuten in Alkmaar. Een magnifieke plek, wat onder andere door de hoogtebeelden wordt bevestigd. En dan het appartement zelf..

Die is eigenlijk splinternieuw. Het gehele complex is in 2019 gebouwd. Het appartement is voorzien van alle ingrediënten, welke zorgeloos wonen zal bewerkstelligen. Een mooie mix van licht, ruimte en comfort. Het volledige geïsoleerde appartement (energielabel A+) wordt gekenmerkt door grote raampartijen met een weids uitzicht. Via de openslaande deuren komt u op uw eigen tuin gelegen op het zonnige zuidwesten. Mocht u de zon even willen weren, is er een elektrisch zonnescherm aanwezig. Daarvoor én aan de andere kant van de woning ligt nog een groot gemeenschappelijk grasveld. Door het gehele appartement liggen plavuizen voorzien van vloerverwarming. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en staat in open verbinding met de woonkamer. Een fijne ruimte, welke u gegarandeerd een goed gevoel zal geven. Via de hal heeft u verder nog toegang tot een royale slaapkamer, separaat toilet, hobbykamer/werkkamer, berging en badkamer. Verder beschikt het appartement over een eigen schuur van ca. 6 m². Optioneel is er nog een tweede schuur van ca. 6m². Wilt u dit prachtig nagelnieuwe appartement uit 2019 bezichtigen? Plan direct een afspraak in!

Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: ca. 93 m²
Inhoud: ca. 296 m³
Twee houten bergingen: ca. 6 m² per berging

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier