Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchagerbrugRijksweg 61

Rijksweg 61 te Schagerbrug

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
333 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
239 m²
Totale woonoppervlakte:
93 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum en tijdstip: 13 december 2019, 12:00 uur.

In buurtschap ‘De Stolpen’ bieden wij namens het Rijksvastgoedbedrijf 4 woningen aan. De locatie kenmerkt zich door de ligging tussen het Noordhollands kanaal aan de voorzijde en de N9 aan de achterzijde. In 2011 is de omgelegde N9 in gebruik genomen. Als gevolg hiervan is de weg aan de voorzijde enkel nog in gebruik als ontsluitingsweg en is er aan de achterzijde een weiland gecreëerd. Badplaats Callantsoog is gelegen op fietsafstand.

Wij bieden de rechterhelft van deze 2-onder-1 kap woning aan. Op het erf staat een schuur met een binnenmaat van 3,14 m1 x 5,70 m1. De woning is praktisch ingericht met op de begane grond onder andere een doorzonwoonkamer, keuken en ruime bijkeuken. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een nette badkamer. Ook is er nog een vliering voor de nodige bergruimte. De beschutte achtertuin geeft vrij uitzicht over weiland en een waterpartij. Na de nodige renovatie een heel fijn huis!

Kenmerken
Bouwjaar: ca. 1950
Woonoppervlakte: ca. 93 m²
Inhoud: ca. 333 m³
Perceeloppervlakte: 239 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere bodemonderzoeksrapport, asbestinventarisatierapport, originele bouwtekening, voorbeeld koopovereenkomst Rijksvastgoedbedrijf, energielabel, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier