Vragen?
WhatsAppE-mail

Polderlaan 45
te 't Veld


UITZICHT schrijven we met hoofdletters bij deze vrijstaande woning! Op een unieke locatie, met aan de achterzijde vrij uitzicht en gelegen aan het water, treft u deze goed onderhouden vrijstaande woning op een perceel van 531 m². Deze plek is een verrijking in alle opzichten door de ruimte die het u biedt. Hier kunnen de kinderen rennen, ravotten en vissen aan de waterkant, terwijl u geniet vanaf uw overkapping of vanuit de woonkeuken. Deze woning is in 1994 volledig gasloos gebouwd en voorzien van vloerverwarming, waarbij de vertrekken separaat van elkaar te bedienen zijn. Een warm en behaaglijk gevoel het hele jaar rond! Binnen ademt het huis rust en ruimte uit, door een juist kleur- en materiaal gebruik en de staat van afwerking. Helemaal in balans! De laatste twee grote ingrepen waren het vernieuwen van de keuken en de badkamer op de verdieping in 2016. De keuken is uitgevoerd met luxe inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren. De badkamer is voorzien van een fraaie douchehoek, dubbele wastafel en wandcloset. Er is een kantoor aangebouwd in 2003, deze treft u bij de entree. De berging is aan de achterzijde en geeft u toegang tot de tuin en de bijkeuken. In de bijkeuken is een fraaie kastenwand en de wasmachine en droger op hoogte. Op de verdieping treft u vier slaapkamers waarvan één momenteel in gebruik is al walk-in-closet. Deze geweldige woonlocatie is gelegen in het gezellige dorp ’t Veld, op loopafstand van de basisschool en diverse voorzieningen. Maar tevens op korte afstand van de stad Schagen met treinstation en diverse uitvalswegen richting de randstad. Alleen een bezichtiging zorgt voor een juiste beleving van de fraaie ruimtes, prettige sfeer en het prachtige landelijke uitzicht. Graag tot binnenkort!

Bouwjaar: 1994
Woonoppervlakte: ca. 173 m²
Inhoud: ca. 662 m³
Perceeloppervlakte: 531 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

't Veld - Foto 1't Veld - Foto 2't Veld - Foto 3't Veld - Foto 4't Veld - Foto 5't Veld - Foto 6't Veld - Foto 7't Veld - Foto 8't Veld - Foto 9't Veld - Foto 10't Veld - Foto 11't Veld - Foto 12't Veld - Foto 13't Veld - Foto 14't Veld - Foto 15't Veld - Foto 16't Veld - Foto 17't Veld - Foto 18't Veld - Foto 19't Veld - Foto 20't Veld - Foto 21't Veld - Foto 22't Veld - Foto 23't Veld - Foto 24't Veld - Foto 25't Veld - Foto 26't Veld - Foto 27't Veld - Foto 28't Veld - Foto 29

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed