Vragen?
WhatsAppE-mail

Kostverlorenstraat 28
te Nieuwe Niedorp

verkocht onder voorbehoud


In een fijne en gemoedelijke buurt, aan de rand van het dorp, staat deze jaren ‘70 tussenwoning met een voor die tijd ‘opvallend’ bouwdetail. De woningen hebben namelijk allemaal een trappenhuis met glaspartij van boven naar beneden. Iets wat je tegenwoordig ook weer vaak ziet! Het is een heerlijk licht huis, met de woonkamer aan de voorzijde en de half open keuken aan de tuinzijde. Op de twee verdiepingen zijn in totaal 4 slaapkamers en de badkamer gesitueerd.
De woning is altijd netjes onderhouden en in 2003 extra geïsoleerd. Op de begane grond ligt een houten parketvloer. Het plafond is gestuct op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De beschutte achtertuin met schuur is gelegen op het zuidoosten, u kunt hier de hele middag van de zon genieten! U heeft een achterom middels een steeg. Zowel de prachtige boom aan de voorzijde, een witte Berk, als de mooie volwassen Els in de achtertuin zorgen voor mooi gefilterd licht in huis. Basisschool ‘de Snip’ is op loopafstand gelegen. Het ‘Winkelhart’ is via een mooie fietsroute snel te bereiken. Ook bent u binnen enkele passen in het buitengebied, vooral zondags een geliefde wandelroute! Wij verwelkomen u graag tijdens een bezichtiging om het huis en de omgeving te beleven!

Bouwjaar: 1971
Woonoppervlakte: ca. 112 m²
Inhoud: ca. 417 m³
Schuur: ca. 9 m²
Perceeloppervlakte: 154 m²

Vergelijkbare tussenwoningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Nieuwe Niedorp - Foto 1Nieuwe Niedorp - Foto 2Nieuwe Niedorp - Foto 3Nieuwe Niedorp - Foto 4Nieuwe Niedorp - Foto 5Nieuwe Niedorp - Foto 6Nieuwe Niedorp - Foto 7Nieuwe Niedorp - Foto 8Nieuwe Niedorp - Foto 9Nieuwe Niedorp - Foto 10Nieuwe Niedorp - Foto 11Nieuwe Niedorp - Foto 12Nieuwe Niedorp - Foto 13Nieuwe Niedorp - Foto 14Nieuwe Niedorp - Foto 15Nieuwe Niedorp - Foto 16Nieuwe Niedorp - Foto 17Nieuwe Niedorp - Foto 18Nieuwe Niedorp - Foto 19Nieuwe Niedorp - Foto 20Nieuwe Niedorp - Foto 21Nieuwe Niedorp - Foto 22

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed