Charlotte Ruysplantsoen 4
te Heerhugowaard

verkocht


Een geschakelde, zo goed als vrijstaande, woning aan de rand van Heerhugowaard op nog geen 5 minuten van Alkmaar! De Charlotte Ruysplantsoen is een kindvriendelijke en rustige straat met vele vrijstaande woningen en uiteraard deze ruime geschakelde woning. Een fijne sfeer met een luxe gevoel krijgt u wanneer u deze woning betreedt. Doordat de gevels recht zijn opgetrokken gaat er aan ruimte niets verloren. De binnenkant van deze woning zal u verrassen. Wilt u gelijkvloers wonen? Dat kan! De moderne woning uit 2004 biedt u de mogelijkheid om dit te doen. Met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is het zeer praktisch wonen. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een praktijk aan huis. Er is een aparte entree aan de zijkant van de woning. U kunt dan de kamer op de begane grond heel goed inrichten als praktijkruimte. De privacy-volle tuin ligt op het zonnige zuidwesten en is daarom zeker gunstig te noemen. Een woning met vele mogelijkheden, gelegen in een rustige buurt, dichtbij verschillende voorzieningen. Verenigingen, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer vindt u allemaal op steenworp afstand van de woning. Laat u verrassen en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 126 m²
Inhoud: ca. 437 m³
Perceeloppervlakte: 221 m²


3D Tour

Heerhugowaard - Foto 1Heerhugowaard - Foto 2Heerhugowaard - Foto 3Heerhugowaard - Foto 4Heerhugowaard - Foto 5Heerhugowaard - Foto 6Heerhugowaard - Foto 7Heerhugowaard - Foto 8Heerhugowaard - Foto 9Heerhugowaard - Foto 10Heerhugowaard - Foto 11Heerhugowaard - Foto 12Heerhugowaard - Foto 13Heerhugowaard - Foto 14Heerhugowaard - Foto 15Heerhugowaard - Foto 16Heerhugowaard - Foto 17Heerhugowaard - Foto 18Heerhugowaard - Foto 19Heerhugowaard - Foto 20Heerhugowaard - Foto 21Heerhugowaard - Foto 22Heerhugowaard - Foto 23Heerhugowaard - Foto 24

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed