Tijmensgroet 35
te Zuid-scharwoude

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Een royaal 2-kamer appartement op de tweede verdieping met een balkon gelegen op het zonnige zuidwesten. Elke morgen beginnen met een kop koffie op uw eigen balkon. Een kans welke niet alledaags voorbij komt! Het appartement, met een woonoppervlakte van ca. 69 m², is ruim en netjes afgewerkt. Een uitermate geschikte locatie voor starters of senioren. De wijk Mayersloot is een zeer populaire wijk met diverse voorzieningen op steenworp afstand.  Winkelcentrum de Broekerveiling vindt u op nog geen 1,5 kilometer afstand en ook scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer liggen binnen handbereik. Het moderne appartementencomplex is in 2001 gebouwd en is volledig gasloos! U hoeft niets meer aan de volledig gelamineerde woning te doen, alleen nog maar te verhuizen. Plug en Play!

Benieuwd naar het appartement? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 2001
Woonoppervlakte: ca. 69 m²
Inhoud: ca. 201 m³
Balkon: ca. 6 m²
Berging: ca. 7 m²

Zuid-scharwoude - Foto 1Zuid-scharwoude - Foto 2Zuid-scharwoude - Foto 3Zuid-scharwoude - Foto 4Zuid-scharwoude - Foto 5Zuid-scharwoude - Foto 6Zuid-scharwoude - Foto 7Zuid-scharwoude - Foto 8Zuid-scharwoude - Foto 9Zuid-scharwoude - Foto 10Zuid-scharwoude - Foto 11Zuid-scharwoude - Foto 12Zuid-scharwoude - Foto 13Zuid-scharwoude - Foto 14Zuid-scharwoude - Foto 15Zuid-scharwoude - Foto 16Zuid-scharwoude - Foto 17Zuid-scharwoude - Foto 18Zuid-scharwoude - Foto 19Zuid-scharwoude - Foto 20Zuid-scharwoude - Foto 21Zuid-scharwoude - Foto 22Zuid-scharwoude - Foto 23Zuid-scharwoude - Foto 24Zuid-scharwoude - Foto 25Zuid-scharwoude - Foto 26Zuid-scharwoude - Foto 27Zuid-scharwoude - Foto 28

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed