Vragen?
WhatsAppE-mail

Nijerop 58
te Nieuwe Niedorp

verkocht onder voorbehoud


Een perfecte mix van licht, ruimte en comfort!

Gelijkvloers wonen met een prachtig uitzicht over de landerijen. Dat doet u aan de Nijerop 58 te Nieuwe Niedorp! Het appartement, met een woonoppervlakte van ca. 93 m², ligt aan de rand van het dorp. Een landelijke ligging maar toch de geborgenheid en de voorzieningen van een dorpskern om de hoek. De aantrekkingskracht van een woning wordt volgens een oud ‘makelaarsgrapje’ bepaald door drie dingen: locatie, locatie en locatie. Hoe ver het is naar het centrum, naar uitvalswegen of overige voorzieningen? Als de locatie van de Nijerop 58 te Nieuwe Niedorp een cijfer mocht krijgen, dan was dat absoluut een hoog cijfer geweest. Op enkele minuten fietsen zijn er voorzieningen te bereiken zoals de slager, bakker, supermarkten, andere winkels en zorgvoorzieningen. Met de auto bent u in 15 minuten in Schagen en met 20 minuten in Alkmaar. Een magnifieke plek, wat onder andere door de hoogtebeelden wordt bevestigd. En dan het appartement zelf..

Die is eigenlijk splinternieuw. Het gehele complex is in 2019 gebouwd. Het appartement is voorzien van alle ingrediënten, welke zorgeloos wonen zal bewerkstelligen. Een mooie mix van licht, ruimte en comfort. Het volledige geïsoleerde appartement (energielabel A+) wordt gekenmerkt door grote raampartijen met een weids uitzicht. Via de openslaande deuren komt u op uw eigen tuin gelegen op het zonnige zuidwesten. Mocht u de zon even willen weren, is er een elektrisch zonnescherm aanwezig. Daarvoor én aan de andere kant van de woning ligt nog een groot gemeenschappelijk grasveld. Door het gehele appartement liggen plavuizen voorzien van vloerverwarming. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en staat in open verbinding met de woonkamer. Een fijne ruimte, welke u gegarandeerd een goed gevoel zal geven. Via de hal heeft u verder nog toegang tot een royale slaapkamer, separaat toilet, hobbykamer/werkkamer, berging en badkamer. Verder beschikt het appartement over een eigen schuur van ca. 6 m². Optioneel is er nog een tweede schuur van ca. 6m². Wilt u dit prachtig nagelnieuwe appartement uit 2019 bezichtigen? Plan direct een afspraak in!

Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: ca. 93 m²
Inhoud: ca. 296 m³
Twee houten bergingen: ca. 6 m² per berging

Nieuwe Niedorp - Foto 1Nieuwe Niedorp - Foto 2Nieuwe Niedorp - Foto 3Nieuwe Niedorp - Foto 4Nieuwe Niedorp - Foto 5Nieuwe Niedorp - Foto 6Nieuwe Niedorp - Foto 7Nieuwe Niedorp - Foto 8Nieuwe Niedorp - Foto 9Nieuwe Niedorp - Foto 10Nieuwe Niedorp - Foto 11Nieuwe Niedorp - Foto 12Nieuwe Niedorp - Foto 13Nieuwe Niedorp - Foto 14Nieuwe Niedorp - Foto 15Nieuwe Niedorp - Foto 16Nieuwe Niedorp - Foto 17Nieuwe Niedorp - Foto 18Nieuwe Niedorp - Foto 19Nieuwe Niedorp - Foto 20Nieuwe Niedorp - Foto 21Nieuwe Niedorp - Foto 22Nieuwe Niedorp - Foto 23Nieuwe Niedorp - Foto 24Nieuwe Niedorp - Foto 25Nieuwe Niedorp - Foto 26Nieuwe Niedorp - Foto 27Nieuwe Niedorp - Foto 28Nieuwe Niedorp - Foto 29Nieuwe Niedorp - Foto 30Nieuwe Niedorp - Foto 31Nieuwe Niedorp - Foto 32Nieuwe Niedorp - Foto 33Nieuwe Niedorp - Foto 34Nieuwe Niedorp - Foto 35Nieuwe Niedorp - Foto 36Nieuwe Niedorp - Foto 37

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed