Vragen?
WhatsAppE-mail

Kaapstander 80
te Medemblik


Deze twee moderne woontorens zijn de entree van de oudste stad van West-Friesland! Dit ruime 4-kamer appartement is gelegen in ‘woontoren 2’, op de vijfde verdieping. Het ruime balkon, met glazen balustrade, geeft uitzicht over het water, de woonwijk en richting de landerijen van de Wieringermeer. Ook ziet u vanuit dit appartement de stoomtram voorbij toeven! Het heeft een hele fijne en zonnige ligging op het zuidwesten. De ruime balkons zijn toegankelijk vanuit de living, maar ook vanuit de 3 slaapkamers. Dat is fijn wakker worden! Het appartement heeft voor het overgrote deel een strakke Italiaanse tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van alle gemakken, waaronder een koffiemachine. De ruime badkamer heeft naast de douche een heerlijk ligbad. In de ondergrondse parkeergarage bent u eigenaar van 1 parkeervak en kunt u gebruik maken van de centrale stallingsruimte voor de fietsen. Het complex is voorzien van een lift. Medemblik staat bekend om haar historische binnenstad en is geliefd onder de (varende) toeristen door de jachthaven aan het IJsselmeer. Ook is er een snelle ontsluiting naar de A7. Komt u samen met ons van het uitzicht genieten?

Bouwjaar: 2008
Woonoppervlakte: ca. 111 m²
Inhoud: ca. 398 m³
Balkon: ca. 38 m²
Berging: ca. 4 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare appartementen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Medemblik - Foto 1Medemblik - Foto 2Medemblik - Foto 3Medemblik - Foto 4Medemblik - Foto 5Medemblik - Foto 6Medemblik - Foto 7Medemblik - Foto 8Medemblik - Foto 9Medemblik - Foto 10Medemblik - Foto 11Medemblik - Foto 12Medemblik - Foto 13Medemblik - Foto 14Medemblik - Foto 15Medemblik - Foto 16Medemblik - Foto 17Medemblik - Foto 18Medemblik - Foto 19Medemblik - Foto 20Medemblik - Foto 21Medemblik - Foto 22Medemblik - Foto 23Medemblik - Foto 24Medemblik - Foto 25Medemblik - Foto 26Medemblik - Foto 27Medemblik - Foto 28Medemblik - Foto 29Medemblik - Foto 30

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed