Vragen?
WhatsAppE-mail

Noorderkade 213
te Alkmaar

verkocht onder voorbehoud


Zorgeloos en gelijkvloers wonen met prachtig uitzicht!

Langs het Noord-Hollandsch kanaal is in 1996/1997 dit robuuste appartementencomplex gebouwd. Op de begane grond een diversiteit aan winkels en op de verdiepingen prachtige woonappartementen. Ook zeer geschikt voor de senioren onder ons, in verband met de gelijkvloersheid. En wat je op een oude dag vooral wilt, is heerlijk kijken! En dat kan hier fantastisch. Over de gehele breedte van de living heeft u grote raampartijen waardoor u een prachtig en divers uitzicht heeft richting de historische binnenstad. Maar ook de kade en het kanaal zorgt voor een afwisselende blik. Het balkon is bereikbaar middels een schuifpui en is gelegen op het zuidwesten, dus u kunt optimaal van de zon genieten. Maar ook van de prachtige luchten en zonsondergang! Het appartement heeft een mooie -en onderhoudsvriendelijke- PVC-vloer. De keuken is middels een glazen wand afgescheiden van de woonkamer. Verder zijn er 2 slaapkamers, een ruime badkamer en uiteraard een wasruimte. Op het parkeerdek heeft u 1 parkeerplaats en daarnaast is op ditzelfde parkeerdek nog een berging te vinden. Via de loopbrug wandelt u zo het oude stadscentrum in. De steigers staan momenteel voor de deur, want er is gestart met de renovatie van de Noorderkade. Het zal onderdeel worden van het nieuw aan te leggen stadspark. Een impressie treft u in de presentatie, het zal er dus alleen maar fraaier en groener op worden. En ook het winkelaanbod zal vernieuwen, er komt namelijk een Albert Heijn in het complex.
Kortom, zorgeloos en gelijkvloers wonen mét een prachtig uitzicht op de ‘kaas’stad!

Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: ca. 115 m²
Balkon: ca. 8 m²
Inhoud: ca. 426 m³
Berging: ca. 9 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).


3D Tour

Alkmaar - Foto 1Alkmaar - Foto 2Alkmaar - Foto 3Alkmaar - Foto 4Alkmaar - Foto 5Alkmaar - Foto 6Alkmaar - Foto 7Alkmaar - Foto 8Alkmaar - Foto 9Alkmaar - Foto 10Alkmaar - Foto 11Alkmaar - Foto 12Alkmaar - Foto 13Alkmaar - Foto 14Alkmaar - Foto 15Alkmaar - Foto 16Alkmaar - Foto 17Alkmaar - Foto 18Alkmaar - Foto 19Alkmaar - Foto 20Alkmaar - Foto 21Alkmaar - Foto 22Alkmaar - Foto 23Alkmaar - Foto 24Alkmaar - Foto 25Alkmaar - Foto 26Alkmaar - Foto 27

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed