Rijksweg 61
te Schagerbrug

verkocht


Verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum en tijdstip: 13 december 2019, 12:00 uur.

In buurtschap ‘De Stolpen’ bieden wij namens het Rijksvastgoedbedrijf 4 woningen aan. De locatie kenmerkt zich door de ligging tussen het Noordhollands kanaal aan de voorzijde en de N9 aan de achterzijde. In 2011 is de omgelegde N9 in gebruik genomen. Als gevolg hiervan is de weg aan de voorzijde enkel nog in gebruik als ontsluitingsweg en is er aan de achterzijde een weiland gecreëerd. Badplaats Callantsoog is gelegen op fietsafstand.

Wij bieden de rechterhelft van deze 2-onder-1 kap woning aan. Op het erf staat een schuur met een binnenmaat van 3,14 m1 x 5,70 m1. De woning is praktisch ingericht met op de begane grond onder andere een doorzonwoonkamer, keuken en ruime bijkeuken. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een nette badkamer. Ook is er nog een vliering voor de nodige bergruimte. De beschutte achtertuin geeft vrij uitzicht over weiland en een waterpartij. Na de nodige renovatie een heel fijn huis!

Kenmerken
Bouwjaar: ca. 1950
Woonoppervlakte: ca. 93 m²
Inhoud: ca. 333 m³
Perceeloppervlakte: 239 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere bodemonderzoeksrapport, asbestinventarisatierapport, originele bouwtekening, voorbeeld koopovereenkomst Rijksvastgoedbedrijf, energielabel, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare 2-onder-1-kapwoningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schagerbrug - Foto 1Schagerbrug - Foto 2Schagerbrug - Foto 3Schagerbrug - Foto 4Schagerbrug - Foto 5Schagerbrug - Foto 6Schagerbrug - Foto 7Schagerbrug - Foto 8Schagerbrug - Foto 9Schagerbrug - Foto 10Schagerbrug - Foto 11Schagerbrug - Foto 12Schagerbrug - Foto 13Schagerbrug - Foto 14Schagerbrug - Foto 15Schagerbrug - Foto 16Schagerbrug - Foto 17Schagerbrug - Foto 18Schagerbrug - Foto 19Schagerbrug - Foto 20

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed