Dorpsstraat 103
te Warmenhuizen

verkocht onder voorbehoud


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

De parel van Warmenhuizen…

In het van oudsher agrarische dorp wat in 745 is ontstaan, met een rijke geschiedenis en waar vele bekende sporters vandaan komen, ligt dit pareltje verscholen aan de Dorpsstraat naast de Oude Ursulakerk. Op één van de mooiste plekken in Warmenhuizen gelegen tussen 2 parken in. Een prachtige stolp uit 1840 waar vroeger de koeien gemolken werden en ondertussen de nodige renovaties heeft ondergaan. Deze stolp op bijna 700 m² perceel biedt vele mogelijkheden. Zo kan er gelijkvloers gewoond worden, er kan een B&B gemaakt worden of een praktijk aan huis. Het achterste gedeelte van de stolp is al verdeeld in 4 appartementen welke buitenom te bereiken zijn en allen met een woonkamer, keukenblok, badkamer en aparte slaapkamer. In het voorste gedeelte van de stolp is het woonhuis gesitueerd. De ruime entree geeft een luxe uitstraling door de grote pui met voordeur, het hoge plafond en de vide met overloop. De sfeer van de stolp is goed behouden gebleven door de landelijk keuken en originele details. Verder is er beneden een slaapkamer met en suite badkamer en geeft de bijkeuken toegang tot de achtergelegen tuin. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en via een tussenhal is een nog nader in te delen open ruimte met cv opstelling en een open zolderruimte bereikbaar. In de voortuin kunt u heerlijk achter het gepotdekselde houten windscherm genieten van het zonnetje en wanneer u liever meer privacy wenst zit u prachtig in de achtergelegen beschutte tuin met veel volwassen groen. Met duinen en bos op fietsafstand, Schagen en Alkmaar binnen 10 minuten met de auto en basisschool, kinderopvang, winkels, restaurants en sportclubs op loopafstand maakt deze stolp dus het pareltje van de dorpsstraat.

Bouwjaar: 1840
Woonoppervlakte voorhuis: ca. 192 m²
Inhoud voorhuis: ca. 859 m³
Woonoppervlakte appartementen: ca. 180 m²
Inhoud appartementen: ca. 604 m³
Woonoppervlakte totale stolp: ca. 372 m²
Inhoud totale stolp: ca. 1.463 m³
Perceeloppervlakte: 695 m²

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Warmenhuizen - Foto 1Warmenhuizen - Foto 2Warmenhuizen - Foto 3Warmenhuizen - Foto 4Warmenhuizen - Foto 5Warmenhuizen - Foto 6Warmenhuizen - Foto 7Warmenhuizen - Foto 8Warmenhuizen - Foto 9Warmenhuizen - Foto 10Warmenhuizen - Foto 11Warmenhuizen - Foto 12Warmenhuizen - Foto 13Warmenhuizen - Foto 14Warmenhuizen - Foto 15Warmenhuizen - Foto 16Warmenhuizen - Foto 17Warmenhuizen - Foto 18Warmenhuizen - Foto 19Warmenhuizen - Foto 20Warmenhuizen - Foto 21Warmenhuizen - Foto 22Warmenhuizen - Foto 23Warmenhuizen - Foto 24Warmenhuizen - Foto 25Warmenhuizen - Foto 26Warmenhuizen - Foto 27

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed