Vragen?
WhatsAppE-mail

Dorpsstraat 103
te Warmenhuizen


De parel van Warmenhuizen met wél 4 appartementen!

In het van oudsher agrarische dorp wat in 745 is ontstaan, met een rijke geschiedenis en waar vele bekende sporters vandaan komen, ligt deze prachtige stolpboerderij met wél 4 appartementen in het achterhuis aan de Dorpsstraat. Op één van de mooiste plekken in Warmenhuizen gelegen tussen 2 parken in en naast de Oude Ursulakerk. Een prachtige stolp uit 1840 waar vroeger de koeien gemolken werden en ondertussen de nodige renovaties heeft ondergaan. Deze stolp op bijna 700 m² perceel biedt vele mogelijkheden. Zo kan er gelijkvloers gewoond worden, er kan een B&B gemaakt worden of een praktijk aan huis. Het achterste gedeelte van de stolp is al verdeeld in 4 netjes afgewerkte appartementen welke buitenom te bereiken zijn en allen met een woonkamer, keukenblok, badkamer en aparte slaapkamer. In het voorste gedeelte van de stolp is het woonhuis gesitueerd. De ruime entree geeft een luxe uitstraling door de grote pui met voordeur, het hoge plafond en de vide met overloop. De sfeer van de stolp is goed behouden gebleven door de landelijk keuken en originele details. Verder is er beneden een slaapkamer met en suite badkamer en geeft de bijkeuken toegang tot de achtergelegen tuin. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en via een tussenhal is een nog nader in te delen open ruimte met cv opstelling en een open zolderruimte bereikbaar. In de voortuin kunt u heerlijk achter het gepotdekselde houten windscherm genieten van het zonnetje en wanneer u liever meer privacy wenst zit u prachtig in de achtergelegen beschutte tuin met veel volwassen groen. Met duinen en bos op fietsafstand, Schagen en Alkmaar binnen 10 minuten met de auto en basisschool, kinderopvang, winkels, restaurants en sportclubs op loopafstand maakt deze stolp dus het pareltje van de dorpsstraat.

Bouwjaar: 1840
Woonoppervlakte voorhuis: ca. 192 m²
Inhoud voorhuis: ca. 859 m³
Woonoppervlakte appartementen: ca. 180 m²
Inhoud appartementen: ca. 604 m³
Woonoppervlakte totale stolp: ca. 372 m²
Inhoud totale stolp: ca. 1.463 m³
Perceeloppervlakte: 695 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Warmenhuizen - Foto 1Warmenhuizen - Foto 2Warmenhuizen - Foto 3Warmenhuizen - Foto 4Warmenhuizen - Foto 5Warmenhuizen - Foto 6Warmenhuizen - Foto 7Warmenhuizen - Foto 8Warmenhuizen - Foto 9Warmenhuizen - Foto 10Warmenhuizen - Foto 11Warmenhuizen - Foto 12Warmenhuizen - Foto 13Warmenhuizen - Foto 14Warmenhuizen - Foto 15Warmenhuizen - Foto 16Warmenhuizen - Foto 17Warmenhuizen - Foto 18Warmenhuizen - Foto 19Warmenhuizen - Foto 20Warmenhuizen - Foto 21Warmenhuizen - Foto 22Warmenhuizen - Foto 23Warmenhuizen - Foto 24Warmenhuizen - Foto 25Warmenhuizen - Foto 26Warmenhuizen - Foto 27Warmenhuizen - Foto 28

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed