Binnenweg 7 - 9
te Schoorl

verkocht


Prachtige stolp met twee woningen en gastenverblijf nabij strand en duinen! Bent u op zoek naar de mogelijkheid voor dubbele bewoning of een B&B? Dan mag u deze buitengewone kans niet aan u voorbij laten gaan. In de van oorsprong ’‘oude dorpskern’’ van Groet staat deze rietgedekte stolp. Het beste uit twee werelden vindt u hier; authenticiteit van toen en het absolute comfort van nu! Het hart van de stolp - het vierkant - is authentiek en de gevels zijn opnieuw opgemetseld met grotendeels de originele gevelstenen. Verder is de stolp geheel gerenoveerd en voldoet deze aan het hedendaagse wooncomfort. Bij de renovatie is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is er optimale isolatie toegepast. Zo is de hele stolp volledig ingetimmerd en geïsoleerd. Uniek zijn de diverse ruimtes waar door middel van een vide een doorkijk is gecreëerd, dit geeft een extra ruimtelijk gevoel. In 2005 is de stolp gesplitst en geschikt gemaakt voor dubbele bewoning, ideaal om te bewonen met twee generaties. Of wat denkt u van een bed & breakfast? Met de inkomsten uit de bed & breakfast kunt u hier gratis wonen!

Iedere woning heeft haar eigen entree. Aan de rechterkant van de stolp is een woning gerealiseerd met een riante woonkamer, woonkeuken en een muziekkamer/bibliotheek. Op de verdiepingen heeft dit deel van de stolp twee slaapkamers en een riante badkamer. De andere woning heeft een ruime eetkamer, open leefkeuken en een tuingerichte woonkamer. Hier zijn op de verdiepingen in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. Ook werken aan huis behoort hier zeker tot één van de vele mogelijkheden. Achter de stolp is er een riante kantoorruimte met muziekstudio (141 m²) aanwezig. Aan de voorzijde van de stolp staat ’t Boetje welke uitstekend gebruikt kan worden als gastenverblijf. ‘t Boetje is compleet met een keukenblokje, badkamer en slaapruimte. Om de woning ligt de fraai aangelegde tuin, een waar paradijs! Hier staan diverse fruitbomen waar u in de zomer uw eigen fruit kunt oogsten. Even verder in de tuin staan een berging en een glazen tuinkas. In deze tuinkas kunt u het hele jaar door uw eigen groenten en kruiden kweken. Op de voormalige mestplaat is een fijn terras gemaakt waar u zich op een mooie zomerdag kunt terugtrekken met een goed boek. Aan de zijkant van de tuin is een stuk grasland waar u de mogelijkheid heeft om kleinvee of paarden te houden. Deze stolp vindt u op een prachtige plek; u bent binnen enkele minuten in de Schoorlse duinen en ook het strand is op korte afstand. Schoorl heeft een gezellig centrum met diverse winkels en restaurants, u kunt lopend naar De Bokkensprong! Komt u binnenkort deze buitengewone kans met eigen ogen bekijken? Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: ruim voor 1900, 2005 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte (huisnummer 7 & 9): ca. 343 m²
Inhoud (huisnummer 7 & 9): ca. 1.298 m³
Externe bergruimte: ca. 37 m²

Kantoor/studio: ca. 141 m²
Inhoud kantoor/studio: ca. 481 m³

‘t Boetje: ca. 37 m²
Inhoud ‘t Boetje: ca. 155 m³

Perceeloppervlakte: 9.512 m²
*Dit betreft de aanbieding van het totale perceel, wij bieden het tevens gesplitst aan.*

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schoorl - Foto 1Schoorl - Foto 2Schoorl - Foto 3Schoorl - Foto 4Schoorl - Foto 5Schoorl - Foto 6Schoorl - Foto 7Schoorl - Foto 8Schoorl - Foto 9Schoorl - Foto 10Schoorl - Foto 11Schoorl - Foto 12Schoorl - Foto 13Schoorl - Foto 14Schoorl - Foto 15Schoorl - Foto 16Schoorl - Foto 17Schoorl - Foto 18Schoorl - Foto 19Schoorl - Foto 20Schoorl - Foto 21Schoorl - Foto 22Schoorl - Foto 23Schoorl - Foto 24Schoorl - Foto 25Schoorl - Foto 26Schoorl - Foto 27Schoorl - Foto 28Schoorl - Foto 29Schoorl - Foto 30Schoorl - Foto 31Schoorl - Foto 32Schoorl - Foto 33Schoorl - Foto 34Schoorl - Foto 35Schoorl - Foto 36Schoorl - Foto 37Schoorl - Foto 38Schoorl - Foto 39Schoorl - Foto 40Schoorl - Foto 41

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed