Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Obdammerdijk 11
te Obdam

verkocht onder voorbehoud


Land en veelust…
Een boerderij met een verhaal en mooie geschiedenis, gelegen aan het vroeger genoemde kaasenbrooddijkje. Gelegen in een prachtige omgeving waar men nog volop kan genieten van rust en ruimte. De boerderij dateert uit 1875 en is toen gebouwd door Aris Wit die ook in 1880 de brug heeft gebouwd welke de obdammerdijk met de oostdijk heeft verbonden. In 2002 is de boerderij compleet in stijl en met hoogwaardig materiaal gerenoveerd.  Perfecte afwerking , goed onderhouden en een heerlijke ambiance maken het woongenot in deze boerderij tot optima forma!  De boerderij is gelegen op een perceel van 7.210 m² en biedt vele mogelijkheden. Er is een heerlijke leefkeuken, ruime living met aansluitend een televisiekamer er zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers een kantoorruimte met pantry en open zolderverdieping met berging. De voormalige dars is in gebruik geweest als restaurant. Het gastenverblijf en de wellness bieden mogelijkheden voor bed & breakfast. Voor de kleinvee of paardenliefhebber zijn er 3 paardenstallen met een zadelkamer, een gedraineerde buitenbak en weide. Om het geheel compleet te maken is er een garage en voldoende parkeergelegenheid naast de boerderij en een sfeervol aangelegde tuin, een overdekt terras en een veranda met jacuzzi. Een groot pluspunt van de boerderij is de ligging tussen Heerhugowaard en Obdam, prachtig aan een dijk en de ringvaart, op korte fietsafstand van Heerhugowaard en Alkmaar en op circa 30 autominuten van Amsterdam. De naam van de boerderij doet zijn eer aan; Land en veelust, een prachtige plek voor u en voor het hele gezin!

Bouwjaar: 1875
Renovatie: 2002
Woonoppervlakte: ca. 690 m²
Oppervlakte bijgebouwen: ca. 151 m²
Inhoud: ca. 2.656 m³
Perceeloppervlakte: 7.210 m²

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Obdam - Foto 1Obdam - Foto 2Obdam - Foto 3Obdam - Foto 4Obdam - Foto 5Obdam - Foto 6Obdam - Foto 7Obdam - Foto 8Obdam - Foto 9Obdam - Foto 10Obdam - Foto 11Obdam - Foto 12Obdam - Foto 13Obdam - Foto 14Obdam - Foto 15Obdam - Foto 16Obdam - Foto 17Obdam - Foto 18Obdam - Foto 19Obdam - Foto 20Obdam - Foto 21Obdam - Foto 22Obdam - Foto 23Obdam - Foto 24Obdam - Foto 25Obdam - Foto 26

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed