Middenweg 5
te Noordbeemster

verkocht


Tussen de landerijen van werelderfgoed de Beemster, op een perceel van 4.047 m² staat deze karakteristieke stolp ’‘De Noorderhoeve’’. Vanuit deze stolp (ca. 1910) heeft u rondom prachtige vergezichten over het landschap. De stolp is in de afgelopen jaren aan de binnenkant flink onder handen genomen en gerenoveerd met behoud van diverse authentieke details. Ook aan de isolatie is veel aandacht besteed, dat merkt u in de energiekosten. In 2011 is er een grote garage van ca. 120 m² achter de woning gebouwd, deze is voorzien van 16 zonnepanelen. Ook voor de paardenliefhebber zijn hier volop mogelijkheden voor het hobbymatig houden van paarden. Er is een stal met twee boxen en een paardenweide welke weer eenvoudig geschikt gemaakt kan worden als rijbak (drainage is reeds aanwezig). In de woning is tevens de ruimte om uw beroep aan huis uit te oefenen; zo zijn er twee separate praktijkruimten met een eigen toegangsdeur. In de woning zijn op de begane grond verder nog vier (slaap-)kamers, een badkamer, de lange regel en de dars met zicht op de imposante nok. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De overige ruimte op de verdieping wordt momenteel als sportruimte gebruikt. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden en kan naar eigen wens worden ingericht. Om de stolp ligt een mooie groene tuin met diverse fruitbomen zoals een pruimen- en vijgenboom en een prachtige meidoorn. In deze royale tuin kunt u optimaal genieten van de landelijke rust en privacy. De stolp ligt op een mooie centrale locatie, binnen enkele autominuten bereikt u de A7 richting o.a. Hoorn en Amsterdam.

Bouwjaar: ca. 1910
Woonoppervlakte: ca. 374 m²
Inhoud stolp: ca. 1.855 m³
Garage: ca. 120 m²
Stal: ca. 12 m²
Perceeloppervlakte: 4.047 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Noordbeemster - Foto 1Noordbeemster - Foto 2Noordbeemster - Foto 3Noordbeemster - Foto 4Noordbeemster - Foto 5Noordbeemster - Foto 6Noordbeemster - Foto 7Noordbeemster - Foto 8Noordbeemster - Foto 9Noordbeemster - Foto 10Noordbeemster - Foto 11Noordbeemster - Foto 12Noordbeemster - Foto 13Noordbeemster - Foto 14Noordbeemster - Foto 15Noordbeemster - Foto 16Noordbeemster - Foto 17Noordbeemster - Foto 18Noordbeemster - Foto 19Noordbeemster - Foto 20Noordbeemster - Foto 21Noordbeemster - Foto 22Noordbeemster - Foto 23Noordbeemster - Foto 24Noordbeemster - Foto 25Noordbeemster - Foto 26

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed