Vragen?
WhatsAppE-mail

Nekkerweg 12
te Middenbeemster


We dromen allemaal toch van die landelijke boerderij in het buitengebied? Weg uit de Randstad, en toch op 30 minuten afstand van Amsterdam en nabij de gezellige dorpskern van Middenbeemster. De Beemster, één van de mooiste polders op het platteland van Nederland. Daarom staat deze gemeente ook terecht op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Wonen in de polder is een unieke belevenis. Wij kunnen alleen maar voordelen noemen omtrent wonen op deze buitengewone locatie en met name in deze tijd. Hoe ver u ook kijkt, overal ziet u wel natuur. Zodra u de deur uit stapt ervaart u de rust van het plattelandsleven, maar ook vanuit de woning kijkt u kilometers ver zonder dat uw uitzicht wordt verstoord door bebouwing. Uitgestrekte landerijen worden geflankeerd door planten, bomen, tjilpende vogels en boerderijdieren. En ja, u zult ook sporadisch een trekker voorbij horen rijden. Maar ook dat maakt wonen op de Nekkerweg 12 te Middenbeemster zo speciaal.

Voldoende leefruimte, waarbij de rust en het plattelandsleven als een warme deken over uw schouders zullen vallen. Kom uw stad of uw dichtbevolkte dorp uit en ervaar de charmes van wonen op een perceel van 3.400 m². Uw tuin zal in werkelijkheid nog véél groter aanvoelen, aangezien de woning wordt omringd door de landerijen. U heeft hier alle ruimte. Dat doet wat met een mens. Dat geeft óók ruimte aan de binnenkant. Thuis werken behoort op deze boerderij dan ook zeker tot de mogelijkheden;  de speels ingerichte woning is voorzien van een kantoor. In 2019 hebben de huidige bewoners de gehele eerste verdieping op prachtige wijze verbouwd, waarbij er 5 slaapkamers, een badkamer en een toilet zijn gerealiseerd. Op deze boerderij is een fraai compromis gesloten tussen karakteristieke historische elementen en moderniteit. Kortom: deze woning is uniek en bevat alle elementen van landelijk wonen. Bent u enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1776
Woonoppervlakte: ca. 408 m²
Inpandige ruimte: ca. 45 m²
Inhoud: ca. 1.578 m³
Perceeloppervlakte: 3.400 m²
Externe bergruimte: ca. 238 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Middenbeemster - Foto 1Middenbeemster - Foto 2Middenbeemster - Foto 3Middenbeemster - Foto 4Middenbeemster - Foto 5Middenbeemster - Foto 6Middenbeemster - Foto 7Middenbeemster - Foto 8Middenbeemster - Foto 9Middenbeemster - Foto 10Middenbeemster - Foto 11Middenbeemster - Foto 12Middenbeemster - Foto 13Middenbeemster - Foto 14Middenbeemster - Foto 15Middenbeemster - Foto 16Middenbeemster - Foto 17Middenbeemster - Foto 18Middenbeemster - Foto 19Middenbeemster - Foto 20Middenbeemster - Foto 21Middenbeemster - Foto 22Middenbeemster - Foto 23Middenbeemster - Foto 24Middenbeemster - Foto 25Middenbeemster - Foto 26Middenbeemster - Foto 27Middenbeemster - Foto 28Middenbeemster - Foto 29Middenbeemster - Foto 30Middenbeemster - Foto 31Middenbeemster - Foto 32Middenbeemster - Foto 33Middenbeemster - Foto 34Middenbeemster - Foto 35Middenbeemster - Foto 36

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed