Vragen?
WhatsAppE-mail

Lekerweg 36
te Wijdenes

verkocht onder voorbehoud


Ultiem landelijk wonen op uw eigen ‘eiland’

Tussen de lintbebouwing van de Lekerweg staat deze fraaie woning, welke opvalt door haar wit met zwarte uiterlijk. Het is écht optimaal landelijk wonen, doordat u in principe op een eigen ‘eilandje’ woont. Aan alle kanten is het perceel namelijk omringd door sloot. De achter- en zij ‘buren’ zijn een fruitboomgaard. Vooral de bloesemperiode is een prachtig gezicht. Aan de voorzijde kijkt u tussen de huizen door richting de dijk met daarachter het Markermeer. De woning is speels ingedeeld met de eetkamer aan de voorzijde, centraal de keuken en aan de achterzijde de woonkamer. De woonkamer is gebouwd in de voormalige schuur. Er zijn bouwtekeningen aanwezig om de andere helft van de schuur ook te betrekken bij het woonoppervlak. Maar ook zou de schuur bijvoorbeeld ideaal geschikt zijn voor een kantoor aan huis. Een eigen entree is hier namelijk al aanwezig. Voor de verbeelding hebben wij hier een visualisatie van laten maken.
De verdieping telt 4 (slaap)kamers en een complete badkamer. Aan beide zijkanten van de woning is de privacy volle tuin gelegen. Hierdoor is er altijd de keuze om van de zon óf juist van de schaduw te genieten. Ook de eigen tuin is natuurlijk voorzien van mooie fruitbomen. Het perceel is geheel omheind, dus ook voor de kinderen en/of huisdieren een veilige omgeving. Dat je middenin de natuur zit wordt wel bewezen door het gegeven dat er regelmatig uilen op bezoek komen.
Aan het einde van de straat ligt het Markermeer met diverse zwemstrandjes. Het sociale dorp heeft een basisschool, mooie golfbaan, meerdere drink- en eetgelegenheden en diverse sportverenigingen. Het is gelegen tussen de grotere steden Hoorn en Enkhuizen. Via de A7 heeft u een snelle ontsluiting richting Amsterdam.
Wij verwelkomen u graag om de fijne buurt en omgeving te beleven, laat u verrassen door de prachtige verschillende uitzichten en de mooie tuin en woning!

Bouwjaar: 1950
Woonoppervlakte: ca. 152 m²
Inpandig te bereiken garage/schuur: ca. 38 m²
Inhoud: ca. 780 m³
Perceeloppervlakte: 1.170 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Wijdenes - Foto 1Wijdenes - Foto 2Wijdenes - Foto 3Wijdenes - Foto 4Wijdenes - Foto 5Wijdenes - Foto 6Wijdenes - Foto 7Wijdenes - Foto 8Wijdenes - Foto 9Wijdenes - Foto 10Wijdenes - Foto 11Wijdenes - Foto 12Wijdenes - Foto 13Wijdenes - Foto 14Wijdenes - Foto 15Wijdenes - Foto 16Wijdenes - Foto 17Wijdenes - Foto 18Wijdenes - Foto 19Wijdenes - Foto 20Wijdenes - Foto 21Wijdenes - Foto 22Wijdenes - Foto 23Wijdenes - Foto 24Wijdenes - Foto 25Wijdenes - Foto 26Wijdenes - Foto 27Wijdenes - Foto 28Wijdenes - Foto 29Wijdenes - Foto 30Wijdenes - Foto 31Wijdenes - Foto 32Wijdenes - Foto 33Wijdenes - Foto 34Wijdenes - Foto 35Wijdenes - Foto 36Wijdenes - Foto 37Wijdenes - Foto 38

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed