Westerlanderweg 3
te Westerland

verkocht


Een riante vrijstaande woning, op een buitengewone plek! Door de ligging direct aan het Amstelmeer en omringd door een oase van groen heeft u hier het hele jaar het vakantiegevoel. Het uitzicht over het Amstelmeer is fenomenaal, en door het gebruik van vele ramen heeft u hier een ’‘levensecht schilderij’‘ dat u nooit zal vervelen. De woning is in 1955 gebouwd en in de afgelopen jaren gemoderniseerd. Zo is de woonkamer voorzien van een sfeervolle gerookte eikenhouten vloer, zijn de wanden en het plafond gestuct en is er een halfronde erker geplaatst. De ruimte is enorm, op de begane grond is er de ruime woonkamer met sfeervolle gas haard en erker, een ruime keuken met kookeiland, een slaapkamer, werkkamer en de badkamer. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de tweede badkamer. Daarnaast is er nog een ruime bergzolder. De onder architectuur aangelegde tuin is een lust voor het oog! Vanaf de openbare weg loopt de tuin een beetje glooiend af. Aan de voorzijde wisselen gazon, groene hagen, hoge bomen, weelderige hortensia’s en rozen elkaar af. Vanaf het terras aan de achterzijde, is er een groot gazon met aan weerszijden bomen en struiken. Hierdoor is er veel privacy en altijd een fijne plek te vinden om van het buitenleven te genieten. Aan de voorzijde staat een vrijstaande garage welke plaats biedt aan 1 auto. Op eigen terrein is ook ruimte voor meerdere auto’s. Het geheel ligt in het pittoreske plaatsje Westerland nabij het Lutjestrand en de jachthaven. Bent u op zoek naar een buitengewone plek waar u het hele jaar het vakantiegevoel heeft? Dan is dit uw kans!

Bouwjaar: ca. 1955
Woonoppervlakte: ca. 212 m²
Garage: ca. 26 m²
Inhoud: ca. 788 m³
Perceeloppervlakte: 2.730 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Westerland - Foto 1Westerland - Foto 2Westerland - Foto 3Westerland - Foto 4Westerland - Foto 5Westerland - Foto 6Westerland - Foto 7Westerland - Foto 8Westerland - Foto 9Westerland - Foto 10Westerland - Foto 11Westerland - Foto 12Westerland - Foto 13Westerland - Foto 14Westerland - Foto 15Westerland - Foto 16Westerland - Foto 17Westerland - Foto 18Westerland - Foto 19Westerland - Foto 20Westerland - Foto 21Westerland - Foto 22Westerland - Foto 23Westerland - Foto 24Westerland - Foto 25Westerland - Foto 26Westerland - Foto 27

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed