Verlaatsweg 30
te Spierdijk

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Verbazing & verwondering alom. Dit is landelijk wonen op zijn allermooist! Hier woont u op ‘stand’; destijds gebouwd voor de notabele van het dorp, de hoofdonderwijzer van weleer. De statige woning is gebouwd in 1874 en de garage is in 1976 aan het plaatje toegevoegd. De woning is goed onderhouden en de authenticiteit is bewaard gebleven; prachtige hoge plafonds met sierpleisterwerk en ornamenten, ‘Biedermeier’ dakrand, houten kozijnen met originele schuif panelen en vele ‘ovale’ details! Door de separate ingang van de garage en de voorzieningen kunt u hier uw wensen uit laten komen; kantoor aan huis, bed & breakfast of voor bijvoorbeeld uw eigen atelier. Spierdijk is een gezellig en veilig dorp waar het aangenaam wonen is. U kunt uw boodschappen doen in het nabijgelegen winkelcentrum de Vijverhof in De Goorn, binnen 15 minuten rijden bent u in het grote winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard en binnen 20 minuten bent u in het centrum van Hoorn. De golfbaan treft u op loopafstand en ook verenigingen zoals de tennis- of voetbalvereniging treft u in de nabije omgeving. De ligging is prachtig; voor tegen het dorpslint en achter geheel vrij! Dan rest ons nog te zeggen: laat u verwonderen; want hier gaat u buitengewoon genieten!

Bouwjaar: 1874
Woonoppervlakte: ca. 211 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 217 m²
Inhoud: ca. 1.747 m³
Perceeloppervlakte: 2.016 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Spierdijk - Foto 1Spierdijk - Foto 2Spierdijk - Foto 3Spierdijk - Foto 4Spierdijk - Foto 5Spierdijk - Foto 6Spierdijk - Foto 7Spierdijk - Foto 8Spierdijk - Foto 9Spierdijk - Foto 10Spierdijk - Foto 11Spierdijk - Foto 12Spierdijk - Foto 13Spierdijk - Foto 14Spierdijk - Foto 15Spierdijk - Foto 16Spierdijk - Foto 17Spierdijk - Foto 18Spierdijk - Foto 19Spierdijk - Foto 20Spierdijk - Foto 21Spierdijk - Foto 22Spierdijk - Foto 23Spierdijk - Foto 24Spierdijk - Foto 25Spierdijk - Foto 26Spierdijk - Foto 27Spierdijk - Foto 28

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed