Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSpierdijkVerlaatsweg 30

Verlaatsweg 30 te Spierdijk

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
1.747 m³
Bouwjaar:
1874
Perceeloppervlakte:
2.016 m²
Totale woonoppervlakte:
211 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Verbazing & verwondering alom. Dit is landelijk wonen op zijn allermooist! Hier woont u op ‘stand’; destijds gebouwd voor de notabele van het dorp, de hoofdonderwijzer van weleer. De statige woning is gebouwd in 1874 en de garage is in 1976 aan het plaatje toegevoegd. De woning is goed onderhouden en de authenticiteit is bewaard gebleven; prachtige hoge plafonds met sierpleisterwerk en ornamenten, ‘Biedermeier’ dakrand, houten kozijnen met originele schuif panelen en vele ‘ovale’ details! Door de separate ingang van de garage en de voorzieningen kunt u hier uw wensen uit laten komen; kantoor aan huis, bed & breakfast of voor bijvoorbeeld uw eigen atelier. Spierdijk is een gezellig en veilig dorp waar het aangenaam wonen is. U kunt uw boodschappen doen in het nabijgelegen winkelcentrum de Vijverhof in De Goorn, binnen 15 minuten rijden bent u in het grote winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard en binnen 20 minuten bent u in het centrum van Hoorn. De golfbaan treft u op loopafstand en ook verenigingen zoals de tennis- of voetbalvereniging treft u in de nabije omgeving. De ligging is prachtig; voor tegen het dorpslint en achter geheel vrij! Dan rest ons nog te zeggen: laat u verwonderen; want hier gaat u buitengewoon genieten!

Bouwjaar: 1874
Woonoppervlakte: ca. 211 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 217 m²
Inhoud: ca. 1.747 m³
Perceeloppervlakte: 2.016 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier