Wogmeer
te Spierdijk

€ 450.000 V.O.N.


Unieke locatie met vrij uitzicht!

Op een unieke locatie bieden wij deze bouwkavel aan van ca 8.400 m² waarop u een prachtige nieuwbouw stolp kunt realiseren. Er is een bestemmingswijzigingsprocedure gevoerd bij de gemeente, waardoor het mogelijk is om alle bestaande bijgebouwen te slopen en hier een nieuwbouwstolp (18 x 18 m.) voor terug te realiseren. De stolp mag ook als twee-onder-één kap worden gebouwd. Een unieke mogelijkheid om zelf te ontwikkelen! In opdracht van verkoper zullen de bijgebouwen worden gesloopt en zal er een ontsluiting worden gerealiseerd. Tevens is er de mogelijkheid om het achtergelegen agrarische land van ca. 12.500 m² erbij te kopen. De naastgelegen bestaande stolp wordt apart aangeboden met een perceel van ca. 1.400 m². Op dit moment is het totale perceeloppervlakte nog 22.320 m², dit dient nog kadastraal gesplitst en exact ingemeten te worden met de verdeling van de bouwkavel, bestaande stolp en het achtergelegen agrarische land. Een heerlijke plek om vrij te kunnen wonen met ruimte en mogelijkheden om klein vee te houden, dit kan aan de Wogmeer te spierdijk. Het geheel is gelegen naast ‘Golfbaan Spierdijk’ en heeft een snelle ontsluiting naar Heerhugowaard, Hoorn en de A7.

Bouwvlak nieuwbouw: 18 x 18 m
Perceeloppervlakte: ca. 8.400 m² (dient nog kadastraal ingemeten te worden)
Perceeloppervlakte evt. bij te kopen agrarische grond: ca. 12.500 m² (dient nog kadastraal ingemeten te worden)


Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.


Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor dit object.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Vergelijkbare bouwkavels


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Wogmeer, Spierdijk - Foto 1Wogmeer, Spierdijk - Foto 2Wogmeer, Spierdijk - Foto 3Wogmeer, Spierdijk - Foto 4Wogmeer, Spierdijk - Foto 5Wogmeer, Spierdijk - Foto 6Wogmeer, Spierdijk - Foto 7Wogmeer, Spierdijk - Foto 8Wogmeer, Spierdijk - Foto 9Wogmeer, Spierdijk - Foto 10Wogmeer, Spierdijk - Foto 11Wogmeer, Spierdijk - Foto 12Wogmeer, Spierdijk - Foto 13Wogmeer, Spierdijk - Foto 14Wogmeer, Spierdijk - Foto 15Wogmeer, Spierdijk - Foto 16

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed