Vragen?
WhatsAppE-mail

Rijperweg
te Middenbeemster

€ 650.000 V.O.N.


Je eigen woning bouwen op een prachtige werelderfgoed-locatie in de Beemster! Deze unieke kans wordt nu geboden op een perceel van maar liefst 1.000 m²! Het pittoreske Middenbeemster is door UNESCO bestempeld als werelderfgoed en dat is prachtig zichtbaar aan de mooie buitenhuizen, polderwegen en weids landschap.

Middenbeemster is in kwadranten opgebouwd en met de nieuwbouw-ontwikkeling van het laatste vierde kwadrant van project De Keyser (fase 2) krijgt het dorp een logische voltooiing. De Rijperweg vormt samen met de Middenweg de assen van de Middenbeemster. Om de uniekheid te bewaren is vrijwel alle nieuwe bebouwing al vooraf bepaald en een eigen bouwkavel is daarom ook uniek te noemen! Op ons kavelpaspoort krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op deze bouwkavel. U kunt hier een zeer royale woning bouwen, met ook nog de mogelijkheid tot het bouwen van een groot bijgebouw tot 130 m² en tuin op het zuidwesten. De toegang naar de Rijperweg wordt nog onderbroken door water, een fietspad en veel groen.

Op korte afstand is het gezellige centrum van Middenbeemster te vinden met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Er is voldoende winkelaanbod (zoals een Albert Heijn), basisschool, kinderopvang en niet te vergeten een aantal gezellige restaurants!

De Beemster is in 1612 drooggelegd door de rijke koopmannen uit Amsterdam met een buitengewone kwaliteit op het gebied van techniek, waterhuishoudkunde maar ook harmonieuze indeling in het landschap met een opzet van vierkanten en symmetrie. Daarom is deze polder door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De aantrekkingskracht van en naar Amsterdam is nog steeds erg groot. En omdat je binnen een aantal minuten op de snelweg A7 bent, ben je ook snel in Amsterdam, Purmerend of Hoorn.

Met de voltooiing van de laatste fase, is de kans gering dat er nog meer nieuwbouw-aanbod komt in dit gebied. Laat deze buitengewone kans dus niet aan je voorbij gaan!

Perceeloppervlaktte: ca. 1.000 m² (dient nog definitief kadastraal te worden ingemeten)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere kadastrale kaart, bestemming, kavelpaspoort, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).


Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.


Video


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000 V.O.N.
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
-
Soort bouw
N.v.t.
Bouwjaar
-
Soort dak
-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
0 m²
Perceeloppervlakte
1000 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Aantal kamers
0 kamer (0 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
0 woonlagen
Voorzieningen
-

Energie

Isolatie
-
Verwarming
-
Warm water
-
C.V.-ketel
-

Buitenruimte

Ligging
-
Tuin
-

Bergruimte

Schuur/Berging
-
Voorzieningen
-

Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor dit object.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Rijperweg, Middenbeemster - Foto 1Rijperweg, Middenbeemster - Foto 2Rijperweg, Middenbeemster - Foto 3Rijperweg, Middenbeemster - Foto 4Rijperweg, Middenbeemster - Foto 5Rijperweg, Middenbeemster - Foto 6Rijperweg, Middenbeemster - Foto 7Rijperweg, Middenbeemster - Foto 8Rijperweg, Middenbeemster - Foto 9Rijperweg, Middenbeemster - Foto 10Rijperweg, Middenbeemster - Foto 11Rijperweg, Middenbeemster - Foto 12Rijperweg, Middenbeemster - Foto 13Rijperweg, Middenbeemster - Foto 14Rijperweg, Middenbeemster - Foto 15Rijperweg, Middenbeemster - Foto 16Rijperweg, Middenbeemster - Foto 17Rijperweg, Middenbeemster - Foto 18

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed