Alkmaarseweg 29
te Middenmeer

verkocht onder voorbehoud


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Deze landelijk gelegen twee-onder-één-kap woning is op zoek naar 2 rechterhanden! Na uw verbouwing kunt u door een mooie windpark-bijdrage bijna gratis wonen op een royaal perceel van 4.540 m²! Dit zal u zeker aanspreken. De woning is gelegen aan de rustige kant van de Alkmaarseweg in de Wieringermeerpolder. Naast de woning staat een royale vrijstaande houten schuur, ideaal voor als u de ruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld hobby’s of opslag. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden, hiervoor zijn voldoende mogelijkheden en is er genoeg ruimte. Omstreeks 1992 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is er een ruime en lichte doorzon woonkamer gecreëerd. Grenzend aan de woonkamer is de besloten (eenvoudige) keuken en in het verlengde zijn een was-/ doucheruimte en een (slaap)kamer. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan één onder de dakkapel aan de achterzijde. Onder dakkapel is tevens de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet aanwezig. Heeft u naast die 2 rechterhanden ook groene vingers? Voor de liefhebber van tuinieren staat er een dubbele kas met moestuin aan de achterzijde, hier kunt u uw eigen groenten, fruit en kruiden kweken. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen is goed, binnen slechts 5 minuten bereikt u de A7. Benieuwd naar de plek en de mogelijkheden? Wij laten het u graag zien tijdens een bezichtiging!

Bouwjaar: 1930
Woonoppervlakte: ca. 110 m²
Inhoud: ca. 447 m³
Vrijstaande schuur: ca. 83 m²
Perceeloppervlakte: 4.540 m²

Middenmeer - Foto 1Middenmeer - Foto 2Middenmeer - Foto 3Middenmeer - Foto 4Middenmeer - Foto 5Middenmeer - Foto 6Middenmeer - Foto 7Middenmeer - Foto 8Middenmeer - Foto 9Middenmeer - Foto 10Middenmeer - Foto 11Middenmeer - Foto 12Middenmeer - Foto 13Middenmeer - Foto 14Middenmeer - Foto 15Middenmeer - Foto 16Middenmeer - Foto 17Middenmeer - Foto 18Middenmeer - Foto 19Middenmeer - Foto 20Middenmeer - Foto 21Middenmeer - Foto 22Middenmeer - Foto 23Middenmeer - Foto 24

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed