Regio

Makelaar in Schagen

Uw vrijstaande woning of woonboerderij in Schagen verkopen?

Lees verder

Makelaar in Schagen

Bent u op zoek naar een makelaar in Schagen? Dan is Klaver Makelaardij wat u zoekt. Wij staan in de regio natuurlijk bekend als dé specialist voor wonen op het platteland. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een vrijstaande woning, tussenwoning, hoekwoning of 2-onder-1 kapwoning in Schagen? Al onze medewerkers wonen zelf in deze regio, waardoor we de omgeving op ons duimpje kennen. Vaak weten wij dan ook als eerste dat er een woning op de markt komt. Heeft u nog vragen over wonen in Schagen? Ook daar geven wij graag antwoord op!

Neem contact op

Waarom kiezen voor Klaver Makelaardij voor het verkopen van uw woning in Schagen?

Uw woonboerderij, vrijstaande woning, 2-onder-1 kap woning, hoekwoning of tussenwoning in Schagen verkopen? Een succesvolle verkoop van specifieke objecten vraagt natuurlijk om specifieke kennis. Klaver Makelaardij zoekt met een eigen zoekersdatabase, marketingtechnieken en een schat aan ervaring naar die ene, ideale koper. De voordelen van Klaver Makelaardij als verkoopmakelaar in Schagen op een rij:

  • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengst
  • 1 op 1 pandpresentatie bij potentiële kopers uit de Klaverdatabase (lijkt simpel, is uniek!)
  • Top promotie dankzij onder andere 30.000+ volgers op Facebook

Wij hebben een database met duizenden zoekers. Als u de quickscan invult krijgt u direct een mail met het aantal zoekers dat wij voor uw woning hebben.

Doe de Quickscan

Neem contact op

Te koop

Woning bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Aankoopmakelaar in Schagen

Wilt u een woning kopen in Schagen? Klaver Makelaardij kan u als aankoopmakelaar begeleiden van a tot z. Wat is een reëel bod voor een woning? Waar moet ik extra goed op letten? Wij beschikken over de kennis en ervaring zodat u verzekerd bent van de beste aankoopprijs en -voorwaarden. Bovendien betaalt u een courtage in overleg, gericht op onze toegevoegde waarde. Waarom Klaver Makelaardij inschakelen als aankoopmakelaar in Schagen?

  • Kennis en ervaring in de lokale markt
  • Lokale experts voor de beste aankoopprijs
  • Vergaande woningkennis zodat u nooit voor verrassingen achteraf staat

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk hier.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Bent u juist op zoek naar uw droomhuis of woonboerderij in Schagen?

Een woning kopen of verkopen in Schagen? Klaver Makelaardij ontmoet u graag. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0226-555 777 of stuur een e-mail naar info@klavermakelaardij.nl. Liever persoonlijk langskomen? U bent van harte welkom op de Vijverweg 2 in Nieuwe Niedorp.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier