Vragen?
WhatsAppE-mail


Wilt u weten wat uw woning waard is?

Een gratis waardebepaling voor uw huis ontvangen? Bij Klaver Makelaardij zetten we onze expertise in landelijk wonen graag hiervoor in. Wanneer u op het punt staat om een landelijke woning, vrijstaande woning, woonboerderij of vergelijkbare woning in Noord-Holland te verkopen, helpen wij u graag bij de waardebepaling van uw huis. Naast een kwalitatief advies over de marktwaarde en vraagprijs ontvangt u een verkoopvoorstel op maat.

Geïnteresseerd in een waardebepaling huis? U kunt van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur een waardebepaling inplannen. Dit kan zowel fysiek als online. Neem dus snel contact met ons op!

online-bezichtiging

De waarde van uw woning bepalen

 • Direct live contact met onze makelaars via Whatsapp of Facetime
 • Makelaar neemt ruim de tijd, net als een ‘echte’ waardebepaling
 • De makelaar stelt vragen over condities en mogelijkheden binnen en buiten uw woning
 • Zorg dat u diverse documenten als bouwtekeningen van uw woning bij de hand heeft.
 • Na de online afspraak stelt uw persoonlijke makelaar, indien gewenst, een concreet verkoopvoorstel op.


Gratis online waardeconsult

Na een gratis online waardebepaling van 30 minuten krijgt u van ons een uitgebreid waarderapport op maat inclusief een persoonlijk verkoopplan.

 • U ziet de marktwaarde en verwachte verkoopwaarde van uw woning
 • U weet welke vergelijkbare woningen als referentie dienen en wat de vraagprijs hiervoor is geweest
 • U ontdekt direct hoeveel zoekers wij voor uw woning hebben in onze eigen database en op Funda
 • U krijgt inzicht in ons uitgebreide en kwalitatieve plan van aanpak bij de verkoop van uw woning

Eerste stap voor een waardebepaling

Vul onze Quickscan in

Binnen enkele stappen ontdekt u precies hoeveel zoekers wij voor uw woning hebben. U ontvangt de resultaten direct in uw inbox en zet zo de eerste stappen richting de verkoop van uw woning.

Vul direct de Quickscan in

lianne-burger-van-klaver-makelaardij

Wat is een waardebepaling?

Heel eenvoudig gezegd is een waardebepaling een schatting door de makelaar van de waarde van de woning. Onze makelaar maakt een uitgevoerde berekening van uw woningwaarde op basis van een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij aan de staat van de woning, het bouwjaar, de locatie en woon- en perceeloppervlakte. Daarnaast worden ook de prijsontwikkelingen van de woningmarkt erbij betrokken en wordt gekeken naar andere vergelijkbare woningen in de buurt die recent verkocht zijn.

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Hoe lang duurt een waardebepaling?

Over het algemeen duurt een waardebepaling ongeveer een uur. Afhankelijk van de grootte, bijzonderheden en details van de woning kan een waardebepaling langer of korter duren. Het is belangrijk dat u als zoveel mogelijk gegevens van de woning al voorhanden hebt. Denk aan oude documenten, bouwtekeningen enzovoort. Deze zaken kunnen ons helpen een meer gedetailleerd waardebepaling te geven.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?

Zowel een taxatie als een waardebepaling geven inzicht in het de waarde van uw woning. Het belangrijkste verschil tussen een taxatie en een waardebepaling is dat je de een wel kunt gebruiken voor een verkrijgen van een hypotheek en de ander niet. Een taxatierapport wordt zowel door de bank, Belastingdienst en verzekeraars geaccepteerd. Je kunt hiermee dus een hypotheek verkrijgen. Dit geldt niet voor een waardebepaling.

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed