Opvallen en huis verkopen in Grootschermer

Grootschermer

De verkoop van een huis vergt een flinke dosis inspanning en creativiteit. Opvallen. Dat is het devies. Opvallen in de regio Grootschermer.

Opvallen. Daarmee verkoop je een huis. En dat doet Klaver Makelaardij. Opvallen en verkopen. Daar zijn we goed in. Vooral in het segment ‘Landelijk wonen’ (kavels groter dan 1.000 m2) zijn we ijzersterk. Onze aanpak? Buitengewoon bijzonder, maar vooral buitengewoon opvallend.

Waarom wonen in Grootschermer?

Als ervaren makelaar hebben wij verstand de markt en verstand van de marketing om uw huis snel en tegen de gewenste prijs te verkopen. U weet echter het meest over de sterke punten van het huis en de sterkte punten van Grootschermer. Een voorbeeld.

De naam ‘Grootschermer’ zal niet bij iedere potentiële koper direct een belletje doen rinkelen. Wanneer we het echter over de ‘gemeente Alkmaar’ hebben, zullen de oren van meerdere gegadigden gespitst zijn. Samen bepalen we dan ook de aanpak. Wij vanuit onze kennis van de kopersmarkt, u met kennis over de prachtige West-Friese regio.

Onze aanpak

We zijn een ervaren verkoopmakelaar, gespecialiseerd in landelijk wonen objecten in Noord-Holland. Onze kracht? De combinatie van én een groot netwerk én een doeltreffende woningpromotie. Zo kan Klaver Makelaardij uw woning met behulp van een unieke dronevideo op de verkoopkaart zetten, of maken we bijvoorbeeld een virtuele tour of hoogtevideo. Opvallen is hierbij gegarandeerd.

Deze middelen brengen we vervolgens onder de aandacht bij de juiste doelgroep, puttend uit onze omvangrijke database van woningzoekenden.

Het juiste profiel

Alles draait om het vinden van de ideale match tussen huizenkoper en huizenverkoper. Hiervoor heeft Klaver Makelaardij het ‘Unieke Klaver-profiel’ ontwikkeld. Als verkoper kunt u gratis en vrijblijvend een profiel aanmaken en profiteren van alle voordelen die het biedt. [Klaver Zoekt profiel]

Meer relevante video's, blogs en kennis

Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor deze kaart.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed