Kom die stad uit!

EMIGREER NAAR HET PLATTELAND

Uit het laatste onderzoek van het Kadaster blijkt dat de grote steden te maken hebben met een leegloop. Ze voerden recent een onderzoek uit waaruit blijkt dat de hoge prijzen in de stad worden gezien als hoofdoorzaak van vertrek. Ook de behoefte aan meer buitenruimte is een belangrijke reden voor de ‘stadverlaters’. De afgelopen maanden kocht 38% van de verhuizende Amsterdammers een woning buiten de stad.

“Amsterdammers doen zichzelf tekort. Buiten de hoofdstad woon je mooier, ruimer en nog goedkoper ook. Dat betekent meer voor minder!”

Ook landelijk wonen boven Amsterdam?

Bekijk ons aanbod landelijk woningen

Buitengewoon aanbod →

Landelijk wonen met Klaver Makelaardij

Ook wij merken dat we steeds meer huizen verkopen aan mensen uit de stad. Wij verkopen inmiddels ruim 60% van de woningen aan (rand)stedelingen.

Het is ook niet zo gek dat mensen de stad verlaten. De steden worden veel te duur, er is sprake van ‘overprijzing’. Niet alleen de prijzen van de huizen rijzen de pan uit, maar ook de prijzen van het onderhoud. Als je in de stad een biologische boerenkool koopt kan je de portemonnee leegkieperen, terwijl je hier, op het platteland genoeg ruimte hebt voor een eigen moestuin. Het werken daarin is nog goed voor je brein ook. Wij spraken onlangs een dame die van de Prinsengracht in Amsterdam is verhuisd naar een klein dorpje en ze vindt het heerlijk. De rust, de ruimte én de prijzen. Denk ook aan ruimte voor je kinderen, die kunnen hier heerlijk ravotten. Meestal blijft de woon-werkreistijd gelijk, want door de drukte in de stad kost het veel tijd om van de ene naar de andere plek te gaan.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier