Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningZuidermeerNoordermeer 5 a

Noordermeer 5 a te Zuidermeer

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
791 m³
Bouwjaar:
1880
Perceeloppervlakte:
10.715 m²
Totale woonoppervlakte:
177 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Het gekwetter van de ganzen klinkt gezellig op de achtergrond en de eendjes spatteren lekker in het water. Hier hebben de dieren een echt paradijs, maar ook voor u kan het wonen hier zeer aangenaam zijn. In deze ‘twee onder één kap boerderij’ met een huisperceeel van ruim 1 hectare grond én prachtige schuren kunt u gigantisch uit de voeten. Heeft u een hobby of bedrijf waar u ruimte voor nodig heeft? Dan is dit uw voltreffer! Om de boerderij ligt een heerlijke tuin voor planten- en natuurliefhebbers, achter gelegen een moestuin met kas, diverse bomen en de diverse schuurruimten maken het plaatje compleet. De woonkeuken is in 2015 nog volledig vernieuwd, op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en er zijn twee badkamers. De ligging, in complete vrijheid, maar toch in een ‘buurtje’ is uniek. Deze stolp is dan ook uitermate geschikt voor dierenliefhebbers, met de enorme schuren kunt u al uw wensen werkelijkheid laten worden. Het perceel is eventueel uit te breiden met ruim 2 hectare, informatie is beschikbaar op kantoor.

Bouwjaar: ca. 1880
Woonoppervlakte: ca. 177 m²
Inhoud: ca. 791 m³
Bijgebouwen: ca. 727,50 m²
Perceeloppervlakte: ca. 10.715 m²
(Eventueel uit te breiden met ruim 2 hectare, dient kadastraal te worden ingemeten, bij separate verkoop van de percelen)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier