Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningWarmenhuizenDiepsmeerweg 32 *

Diepsmeerweg 32 * te Warmenhuizen

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
883 m³
Bouwjaar:
1900, 1975
Perceeloppervlakte:
15.275 m²
Totale woonoppervlakte:
230 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Het is mogelijk om het perceel met meer of minder grond aan te kopen:
- Optie A: 4.360 m², vraagprijs € 925.000,- k.k.
- Optie B: ca. 15.275 m², vraagprijs € 1.075.000,- k.k.
- Optie C: 45.340 m², vraagprijs € 1.300.000,- k.k.

Achter de hoge bomensingel, te midden van het prachtige Westfriese landschap, staat deze sfeervolle rietgedekte stolpboerderij (230 m²) met vrijstaand bijgebouw van ruim 100 m². De stolp staat op een perceel van ca. 15.275 m² en grenst aan natuurgebied Geestmerambacht met prachtige wandel- en fietsroutes. Dit is werkelijk een unieke plek voor diegene die op zoek is naar privacy, rust en ruimte. De duinen van Schoorl kunt u in de verte al zien liggen en op slechts enkele kilometers afstand vindt u de steden Alkmaar en Schagen. Er is tevens de mogelijkheid om het met meer of minder perceel aan te kopen (4.360 m² of 45.340 m²), meer informatie is beschikbaar via ons kantoor.

De stolp dateert van origine uit ca. 1900 en is door de huidige eigenaar in de periode van 1975 - 1980 geheel gerenoveerd, waarbij er onder andere opnieuw gefundeerd is en alle gevels opnieuw opgetrokken zijn. Door het gebruik van mooie natuurlijke materialen ademt de woning rust en sfeer uit. Rondom zijn er mooie boerderijramen geplaatst waardoor er veel natuurlijk lichtinval is en u vanuit iedere hoek van de stolp zicht heeft over de onder architectuur aangelegde siertuin. In het hart van de boerderij staat de in het oog springende, sfeervolle open haard. Vanuit de living is er direct zicht op sfeervol houtwerk en het vierkant. De open verbinding tussen de living en de vide geeft u een fantastisch gevoel van ruimte. In de living zijn er diverse zithoeken gecreëerd waar u zich in alle rust kunt terugtrekken met bijvoorbeeld een goed boek. De eethoek, met ruimte voor een grote eettafel, gaat over in de open keuken met spoeleiland en is van alle gemakken voorzien. In de keuken is een kastenwand met veel bergruimte voor uw kookgerei. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één op de begane grond. Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite.

Achter de stolp staat het bijgebouw met eigen voorzieningen, dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo is het bijgebouw uitstekend te gebruiken als praktijk-/kantoorruimte, atelier, gastenverblijf of Bed & Breakfast. Rondom de woning ligt de onder architectuur (Koelemeijer Purmerend) aangelegde siertuin met diverse terrassen, waterpartijen en mooie vaste beplanting. Aan de voorzijde staat de carport met plaats voor 2 auto’s en schuurruimte. Het strand en bos van Schoorl en Bergen vindt u op slechts luttele kilometers!  Ook Schagen en Alkmaar zijn dichtbij. Beide steden hebben een gezellige binnenstad met een divers winkelaanbod, horecagelegenheden, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), en een NS station. Wanneer komt u deze verborgen schat met ons ontdekken?

Bouwjaar: ca. 1900, 1975 - 1980 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte stolp: ca. 230 m²
Inhoud stolp: ca. 883 m³
Carport: ca. 50 m²

Oppervlakte bijgebouw: ca. 109 m²
Inhoud bijgebouw: ca. 403 m³

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier