Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoonboerderijWarderWarder 17

Warder 17 te Warder

verkocht

Over deze woning
Video
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerken

Inhoud:
1.195 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
1.600 m²
Totale woonoppervlakte:
306 m²
Aantal kamers:
8 kamers (6 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Over deze woning

Op een prachtige locatie in het IJsselmeerdorp Warder, staat deze boerderij, voorzien van een eigen oprit, garage en bijgebouw. Gelegen op een groot perceel van 1.600 m² aan een rustige weg met panoramisch uitzicht over landerijen tot aan het IJsselmeer. De woning vindt zijn oorsprong in 1978 en is alle jaren keurig bewoond.

Kom binnen

Via een grote hal betreedt u deze karakteristieke boerderij. Uw oog valt op de antieke plavuizen tegel uit een Fries klooster. U voelt meteen de jaren ‘80 sfeer; warm en gezellig. Een echt familiehuis. De boerderij is altijd goed onderhouden, maar vraagt om een frisse wind!
De riante woonkamer met de vierkantspalen in het zicht en de vele raampartijen rondom maakt het een fijne ruimte. De woonkamer loopt door naar de keuken, waar u via meerdere openslaande deuren de tuin kunt betreden. Binnendoor loopt u via de voormalige dierenapotheek naar de garage. Op de verdieping treft u vijf slaapkamers en twee badkamers. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een slaapkamer. Het karakter van de stolp is terug te zien in alle slaapkamers.

Buiten

Een heerlijke tuin op het zuiden, met een oneindig uitzicht over de landerijen en het natuurgebied Zeevang. Verschillende terrassen rondom de boerderij, waardoor er altijd wel een plekje in de zon of juist de schaduw te vinden is. De tuin grenst aan een brede sloot, welke toegang geeft tot de Wijzend, waarna u het IJsselmeer op kunt. Op het perceel staat ook nog een schuur. Welke deels is ingericht als een geklimatiseerde wijnopslag.
Stelt u zich eens voor; heerlijk in de zon. Een goed glas wijn in de hand. Omringd door fluitende vogeltjes, grazende koeien en het Nederlandse landschap. Op deze plek komt u heerlijk tot rust en kunt u genieten van de natuur.

Plattegrond

Omgeving

Het historische dorp Warder is centraal gelegen tussen drie grote steden – Hoorn (ca. 10 minuten), Purmerend (ca. 10 minuten) en Amsterdam (ca. 20 minuten). Diverse voorzieningen dichtbij zoals een basisschool, kinderopvang, het zwembad, en een watersportvereniging. De directe levensbehoeften zijn beschikbaar in het naastgelegen dorp Oosthuizen.
Achter de zichtbare molen is de dijk rond het IJsselmeer zichtbaar. Vissen en vogels zijn overal te zien en te vangen. Rond de Wijzend is een beschermd weidevogelgebied, wat betekend dat er geen bebouwing komt.
Enthousiast geworden? Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging!

360° Panorama

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
306 m²
Overige inpandige ruimte
19 m²
Perceeloppervlakte
1.600 m²
Inhoud
1.195 m³
Indeling
Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Energie
Energielabel
D
Kadastrale gegevens
WARDER C 676
1.600 m² ()
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand steen
Garage
Soort garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wanneer maakt u gebruik van Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar?

Klaver Makelaardij kan als aankoopmakelaar worden ingezet om een woning voor u aan te kopen bij een andere makelaardij. Ook als u al een woning heeft gevonden, kunt u ons inzetten als uw aankoopmakelaar.

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Bij sommige woningen is het ook gewoon slimmer om overvloedige aandacht te voorkomen. En dat is gunstig voor u. Voordat het grote publiek op de hoogte is, ontvangt u via uw Klaver profiel de meeste bijzondere woningen welke matchen met uw woonwensen.

Wat is kangoeroewonen?

Kangoeroewonen betekent dat twee of drie generaties samenwonen in hetzelfde huis, maar toch apart. Elk gezin heeft dus een privéwoning. Er hoeft niet noodzakelijk een familiaire band te zijn tussen de gezinnen. Kangoeroewonen of zorgwonen is een trend welke is overgewaaid uit de Scandinavische landen, die nu al flink is ingeburgerd in onze contreien. Lees hier ook onze blog.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier