Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningUrsemMijzerdijk 7

Mijzerdijk 7 te Ursem

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.589 m³
Bouwjaar:
1880
Perceeloppervlakte:
3.585 m²
Totale woonoppervlakte:
230 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

De polder Mijzen, een adembenemend mooie plek waar rust regeert en landelijk wonen met hoofdletters wordt gedefinieerd. Een plek waar de natuur de boventoon voert en waar zorgen plaats maken voor dromen. Alle aspecten, die wonen in een polder buitengewoon maken zijn op de Mijzerdijk 7 in Ursem aanwezig. Vanuit het perceel heeft u zicht over 9 molens en de kerk van Schermerhorn. Wakker worden, waarbij de subtiele ochtendzon wordt geflankeerd door mist over de weilanden. Dat is landelijk wonen!

Een plek waar jaren van ambacht en hard werken is vervangen door buitengewoon vrij wonen. Steeds meer Noord-Hollandse stolpboerderijen worden gerenoveerd en verbouwd tot comfortabele woonboerderijen. Sommigen behouden de traditionele, landelijke look van de boerderij, anderen gaan voor een moderne renovatie. Deze prachtige boerderij heeft het beide. In 1880 is de boerderij aan de Mijzerdijk te Ursem gebouwd. Vervolgens zijn er veel verbouwingen en renovaties geweest, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtige karakteristieke boerderij met alle gemakken van nu.

‘Best of both worlds’! Wellicht kijkt u weleens op Pinterest naar afbeeldingen van prachtige moderne woonboerderijen. Deze woonboerderij zou daar zeker niet misstaan. Het stoere exterieur geeft het karakter van deze boerderij in één oogopslag weer en is een lust voor het oog. De goed onderhouden rieten kap, de markante darsdeuren. Sprekende historische details worden afgewisseld door moderne elementen. Zie hier hoe historisch en modern wonen hand in hand kunnen gaan! Dit is wat het wonen in een boerderij zo uniek en bijzonder maakt. Het weidse uitzicht en het direct aan het water gelegen perceel van wél 3.585 m² maken het plaatje compleet. De hectiek van de randstad kunnen vergeten en buitengewoon landelijk willen wonen op één van de mooiste plekjes van Noord-Holland? Zien, ruiken, horen, proeven; deze woonboerderij moet u ervaren met al uw zintuigen. Plan dus direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1880
Woonoppervlakte: ca. 230 m²
Inpandige ruimte: ca. 163 m²
Inhoud: ca. 1.600 m³
Perceeloppervlakte: 3.585 m²
Externe bergruimte: ca.  12 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier