Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningTwiskDorpsweg 159 WH

Dorpsweg 159 WH te Twisk

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
890 m³
Bouwjaar:
1910
Perceeloppervlakte:
1.746 m²
Totale woonoppervlakte:
240 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Let op: De gestelde prijs is voor een gedeelte van dit historische pand, zijnde Dorpsweg 159 Woonhuis. Ook de aankoop van het gehele pand is een mogelijkheid (het betreft dan Dorpsweg 159 Twisk). Het pand wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als woonhuis en stolpboerderij. Dorpsweg 159 Woonhuis wordt onlosmakelijk verkocht met Dorpsweg 159 Stolp, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. Verdere informatie aangaande de splitsing vindt u in de brochure en kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsweg 159 Twisk en Dorpsweg 159 Stolp.

Het monumentale woonhuis is gelegen voor de stolpboerderij, aan de lintbebouwing van Twisk. Het perceel heeft een oppervlakte van 1.740 m², waarbij het woonhuis en achterhuis gebruik maken van een mandelig pad van 480 m². Wanneer het geheel wordt verkocht vervalt het mandelig pad uiteraard. De tekening van de kadastrale kaart geeft dit op een heldere visuele weergave weer. Zoals eerder verkondigd zou het woonhuis rechtstreeks gekopieerd kunnen zijn uit een sprookje. Ook het interieur bevat nog diverse oorspronkelijke onderdelen zoals rijk gedecoreerd tegelwerk in de vestibule, glas in lood ramen, alsmede plafonds met geweldige papier maché details en schouwen in de kamers.

Bouwjaar: ca. 1910
Woonoppervlakte: ca. 240 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 20 m²
Inhoud: ca. 890 m³
Perceeloppervlakte: 1.740 m²
Externe bergruimte: ca. 6 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier