Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoning't ZandParallelweg 31

Parallelweg 31 te 'T Zand

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
2.302 m³
Bouwjaar:
1892
Perceeloppervlakte:
3.255 m²
Totale woonoppervlakte:
524 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

RUST EN RUIMTE noteren we bij deze woonboerderij met hoofdletters! De woonboerderij met vrijstaande stolpschuur heeft tevens een groepsaccommodatie (9 pers.) voor de verhuur. Maar ook biedt dit kans voor andere mogelijkheden; bed & breakfast of diverse mogelijkheden van zorg. De locatie biedt u het buitenleven zoals we vaak bedoelen; fluitende vogels, scharrelende kippen, fruit plukken uit de boomgaard, groenten oogsten uit de moestuin en genieten onder de kastanjeboom van het landelijke uitzicht. De boerderij heeft een fraaie groensingel, welke fungeert als windscherm van het Noord-Hollandse landschap. In het voorjaar verandert uw uitzicht in een kleurenpracht van bloeiende hyacinten en tulpen, volgens de huidige bewoners; een prachtig schilderij. De Parallelweg wordt voornamelijk gebruikt voor bestemmingsverkeer en is zeer nabij de duinen en het strand, maar ook de gezellige stad Schagen is op fietsafstand gelegen. Maak uw dromen en wensen compleet op de Parallelweg 31 ‘t Zand!

Bouwjaar: ca. 1892
Woonoppervlakte: ca. 524 m²
Inhoud: ca. 2.302 m³
Stolpschuur: ca. 159 m²
Perceeloppervlakte: 3.255 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier