Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningOterleekDorpsstraat 28 VH

Dorpsstraat 28 VH te Oterleek

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
392 m³
Bouwjaar:
1832
Perceeloppervlakte:
110 m²
Totale woonoppervlakte:
107 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Let op: De gestelde prijs is voor een gedeelte van de stolpboerderij, zijnde Dorpsstraat 28 Voorhuis. Ook de aankoop van de gehele stolpboerderij is een mogelijkheid (het betreft dan Dorpsstraat 28). De boerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als voorhuis en achterhuis. Dorpsstraat Voorhuis wordt onlosmakelijk verkocht met Dorpsstraat Woonhuis, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. De woning dient nog kadastraal gesplitst te worden in twee appartementsrechten. Dit dient te geschieden middels een omgevingsvergunning. Verdere informatie wat betreft de splitsing vindt u in de brochure en kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 28 en Dorpsstraat 28 AH te Oterleek.

Direct aan de eeuwenoude Dorpsstraat in Oterleek bevindt zich het separate voorhuis van ca. 107 m². Het voorhuis heeft een eigen entree via de zijkant van de woning. Aan de voorzijde bevindt zich ook een deur welke u kunt gebruiken als entree. Achter de prachtige darsdeuren verschuilt een garage en berging welke bij het voorhuis betrokken worden. Deze ruimte kan dus geheel naar wens worden benut. Mogelijkheden alom in het voorhuis. Het leent zich bijvoorbeeld prima voor een kangoeroewoning of mantelzorg.

Bouwjaar: ca. 1832
Renovatie: 1978
Woonoppervlakte: ca. 107 m²
Perceeloppervlakte: ca. 110 m² (dit is een deelperceel van het totale perceel van 758 m² en dient nog kadastraal ingemeten te worden)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier