Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningOterleekDorpsstraat 28 AH

Dorpsstraat 28 AH te Oterleek

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
625 m³
Bouwjaar:
1832
Perceeloppervlakte:
648 m²
Totale woonoppervlakte:
165 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Let op: De gestelde prijs is voor een gedeelte van de stolpboerderij, zijnde Dorpsstraat 28 Achterhuis. Ook de aankoop van de gehele stolpboerderij is een mogelijkheid (het betreft dan Dorpsstraat 28). De boerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als voorhuis en achterhuis. Dorpsstraat Voorhuis wordt onlosmakelijk verkocht met Dorpsstraat Woonhuis, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. De woning dient nog kadastraal gesplitst te worden in twee appartementsrechten. Dit dient te geschieden middels een omgevingsvergunning. Verdere informatie wat betreft de splitsing vindt u in de brochure en kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 28 en Dorpsstraat 28 VH te Oterleek.

Bij binnenkomst van Dorpsstraat 28 achterhuis waant u zich in een andere wereld. Het achterhuis ademt namelijk historie, warmte en sfeer. Het achterhuis van ca. 165 m² heeft een eigen entree aan de zijkant van de karakteristieke stolpboerderij. Vanuit het achterhuis kijkt u naar het zonnige zuidwesten over het groene landschap, inclusief wijngaard, naar de rand van Heerhugowaard. Het achterhuis wordt gekenmerkt door de vele raampartijen. Daarnaast zullen de verschillende ruimtes u verassen. Deze ruimtes geven u diverse mogelijkheden.

Bouwjaar: ca. 1832
Renovatie: 1978
Woonoppervlakte: ca. 165 m²
Perceeloppervlakte: ca. 648 m²  (dit is een deelperceel van het totale perceel van 758 m² en dient nog kadastraal ingemeten te worden)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier