Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningOterleekDorpsstraat 28

Dorpsstraat 28 te Oterleek

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.117 m³
Bouwjaar:
1832
Perceeloppervlakte:
758 m²
Totale woonoppervlakte:
265 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

De stolpboerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als voorhuis en een achterhuis, welke onlosmakelijk met elkaar verkocht worden. (kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 28 VH of Dorpsstraat 28 AH Oterleek).

Aan het historische lint…

Gelegen binnen de ringdijk van Heerhugowaard, is het historische dorp Oterleek. Een dorp wat voorheen leefde van veeteelt en visvangst, maar nu door zijn landelijke ligging op fietsafstand van Alkmaar een geliefde plek is om te wonen. Deze boerderij (ca. 190 m²) met separaat voorhuis (ca. 75 m²) aan de Dorpsstraat in Oterleek was in de 19e en 20e eeuw eigendom van ‘tappers’ en winkeliers, met zelfs een kolfbaan naast de boerderij, een goede combinatie van destijds. In 1978 is de boerderij geheel verbouwd met de nostalgie van toen, door gebruik van historische materialen. Zo komen de oude boerengeeltjes en de paneeldeuren origineel uit een boerderij in Oterleek en zijn hier hergebruikt. Het separate voorhuis biedt u mogelijkheden alom; uw eigen bed and breakfast starten, kangoeroe wonen, mantelzorg verlenen of uw kantoor aan huis, vult u maar in! U vindt hier rust, ruimte en landelijk uitzicht over weilanden en een echte wijngaard. Wij leiden u uiteraard graag rond!

Bouwjaar: ca. 1832
Renovatie: 1978
Woonoppervlakte: ca. 265 m²
Inhoud: ca. 1.117 m³
Perceeloppervlakte: 758 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier