Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningLimmenWesterweg 29

Westerweg 29 te Limmen

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.650 m³
Bouwjaar:
1800
Perceeloppervlakte:
10.060 m²
Totale woonoppervlakte:
440 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Bekijk ook de buitengewone dronevideo van deze woning!

d’Oude Hoeve schijnt de oudste boerderij van Limmen te zijn… Dat wekt nieuwsgierigheid naar dit imposante en unieke object met mogelijkheden voor paarden. Het bouwjaar is rond 1800 en deze stolp ademt nostalgie, authenticiteit en sfeer. De stijl is eclectisch. Oftewel, er zijn vele stijlen in deze boerderij te vinden, die ze door de eeuwen heen heeft gekregen.

De laatste verbouwing was in 1974 en deze was zeer grondig. Kwalitatief is er zo goed verbouwd en geisoleerd, daar hoeft u zelfs naar de huidige maatstaven niks meer aan te doen.
In de stolp vindt u o.a. 6 slaapkamers en 2 badkamers. Als u vertoeft in de serre (2006) dan waant u zich in de prachtige siertuin met haar vele bloemen. In de tuin en op het erf zijn 3 grote schuren (ca. 200 m²) waarvan 1 met 3 paardenstallen, waardoor dit object ook prima geschikt is voor de paardenliefhebber. Bijbehorend is er een weiland, waar u gemakkelijk de rijbak weer kunt aanleggen. U heeft ook om huis dus alle ruimte!
Tot slot willen we benadrukken dat de ligging van deze boerderij buitengewoon is. In de verte ziet u de duinen, die u binnen 10 minuten fietsen kunt bereiken. Aan de andere kant ligt het centrum van Limmen met al haar faciliteiten. De A9 is zeer gemakkelijk te bereiken dus u bent binnen een mum van tijd in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een bezichtiging bij deze boerderij die werkelijk álles heeft!

Bouwjaar: ca. 1800
Woonoppervlakte: ca. 440 m²
Inhoud: ca. 1.650 m³
Schuren: ca. 200 m²
Perceeloppervlakte: 10.060 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier