Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningKolhornWestfriesedijk 92

Westfriesedijk 92 te Kolhorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
736 m³
Bouwjaar:
1906
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
230 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Let op: de gestelde prijs is voor een gedeelte van de woonboerderij, zijnde Westfriesedijk 92 te Kolhorn. Ook de aankoop van de gehele woonboerderij is een mogelijkheid (het betreft dan Westfriesedijk 90-92). De boerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als Westfriesedijk 90 en Westfriesedijk 92.  Westfriesedijk 92 wordt onlosmakelijk verkocht met Westfriesedijk 90, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen, een B & B of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. De woning is al bouwkundig gesplitst en kadastraal gesplitst te in twee appartementsrechten. U hoeft hier dus niets meer voor te doen!

Al rijdend op de historische Westfriese Omringdijk treft u aan de ene kant een prachtig weids uitzicht over de landerijen en aan de andere kant van de dijk steekt er één woning met kop en schouders bovenuit. Dat is Westfriesedijk 90-92 te Kolhorn, de woonboerderij uit ca. 1906 bestaande uit wél twee wooneenheden. Deze wooneenheden zijn al gesplitst en u hoeft hier niets meer voor te doen. De woonboerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als Westfriesedijk 90 en Westfriesedijk 92. De woonboerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als Westfriesedijk 90 en Westfriesedijk 92. Westfriesedijk 92 heeft een woonoppervlakte van c.a. 230 m². Deze woning bestaat uit een gedeelte van de begane grond en de 1e en 2e verdieping. De 2e verdieping heeft een dakterras op het zuidwesten met een prachtig uitzicht over Kolhorn. In totaal telt deze woning drie slaapkamers, met de mogelijkheid om op de begane grond nog een slaapkamer te creëren. Ook deze woning waarborgt verschillende historische details welke wor-den afgewisseld door moderne elementen. Er zijn diverse verbouwingen geweest, waardoor de woning in een uitstekende conditie verkeerd. De woning heeft een eigen entree en een royale tuin. De splitsing van de woning is al gerealiseerd. De woningen zijn dus bouwkundig gesplitst en gesplitst in appartementsrechten. Zodoende is er een VVE opgericht, waarin alles duidelijk is vermeld. De akte van splitsing is ook aanwezig.

Bouwjaar: ca. 1906
Inhoud: ca. 736 m³
Woonoppervlakte: ca. 230 m²
Externe bergruimte: 7 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier