Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningKolhornWestfriesedijk 90 - 92

Westfriesedijk 90 - 92 te Kolhorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.070 m³
Bouwjaar:
1906
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
333 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

De woonboerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als Westfriesedijk 90 en Westfriesedijk 92, welke onlosmakelijk met elkaar verkocht worden. (kijk voor de andere aanmeldingen op Westfriesedijk 90 of Westfriesedijk 92 te Kolhorn).

Schilderachtig wonen in Kolhorn…

Al rijdend op de historische Westfriese Omringdijk treft u aan de ene kant een prachtig weids uitzicht over de landerijen en aan de andere kant van de dijk steekt er één woning met kop en schouders bovenuit. Dat is Westfriesedijk 90-92 te Kolhorn, de woonboerderij uit ca. 1906 bestaande uit wél twee wooneenheden. Deze wooneenheden zijn al gesplitst en u hoeft hier niets meer voor te doen. Hierdoor is de woonboerderij geschikt voor gehele bewoning of gesplitste bewoning. U kunt het geheel bewonen, kangoeroe wonen, B & B, mantelzorg verlenen of uw kantoor, atelier of praktijkruimte aan huis. Vul u het maar in! De woonboerderij waarborgt haar klassieke elementen, welke worden ondersteund door moderne elementen. Historie en moderniteit in buitengewone harmonie. Het dorp Kolhorn ademt historie en staat vol met rijksmonumenten. Wonen in een dorp welke rechtstreeks gekopieerd zou kunnen zijn vanaf een schilderij, dat is uniek. De ligging van de woning is verder bijzonder te noemen. ‘Verscholen’ achter de dijk heeft u voldoende privacy. Kijkend door de raampartijen van de 1e verdieping krijgt u een landelijk gevoel, welke alleen tijdens een bezichtiging te ervaren valt. Tevens staat de woonboerderij in een soort ‘dorpje’ binnen het dorp Kolhorn. Achter de woning bevindt zich een route naar een openbaar stuk grond gelegen aan het water. Hier worden door de kinderen uit de buurt herinneringen gemaakt voor het leven! Maar wat nog veel interessanter en uniek is, zijn de mogelijkheden die deze prachtige woonboerderij met zich mee draagt. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. De buitengewone woonboerderij ligt op 10 minuten rijden van Schagen met diverse voorzieningen zoals gezellige terrassen, winkels, een treinstation en een middelbare school. Nieuwsgierig geworden? Wij leiden u graag rond!

Bouwjaar: ca. 1906
Woonoppervlakte: ca. 333 m²
Inhoud: ca. 1.070 m³
Externe bergruimte: ca. 7 m²
Perceeloppervlakte: 327 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier