Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningKolhornWestfriesedijk 90

Westfriesedijk 90 te Kolhorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
335 m³
Bouwjaar:
1906
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
103 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Let op: de gestelde prijs is voor een gedeelte van de woonboerderij, zijnde Westfriesedijk 90 te Kolhorn. Ook de aankoop van de gehele woonboerderij is een mogelijkheid (het betreft dan Westfriesedijk 90-92). De boerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als Westfriesedijk 90 en Westfriesedijk 92.  Westfriesedijk 90 wordt onlosmakelijk verkocht met Westfriesedijk 92, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen, een B & B of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. De woning is al bouwkundig gesplitst en kadastraal gesplitst te in twee appartementsrechten. U hoeft hier dus niets meer voor te doen!

Al rijdend op de historische Westfriese Omringdijk treft u aan de ene kant een prachtig weids uitzicht over de landerijen en aan de andere kant van de dijk steekt er één woning met kop en schouders bovenuit. Dat is Westfriesedijk 90-92 te Kolhorn, de woonboerderij uit ca. 1906 bestaande uit wél twee wooneenheden. Deze wooneenheden zijn al gesplitst en u hoeft hier niets meer voor te doen. Westfriesedijk 90 heeft een woonoppervlakte van ca. 103 m² en een separate entree aan de voorkant van de dijk. Deze woning bestaat uit het grootste gedeelte van de begane grond en is voorzien van een slaapkamer met een en-suite badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en douche. Daarnaast is er een grote woonkamer met historische elementen en heeft u uw eigen tuin (2018). Met een eigen CV-ketel (2018)  bent u geheel onafhankelijk van Westfriesedijk 92. De splitsing van de woning is al gerealiseerd. De woningen zijn dus bouwkundig gesplitst en gesplitst in appartementsrechten. Zodoende is er een VVE opgericht, waarin alles duidelijk is vermeld. De akte van splitsing is ook aanwezig.

Bouwjaar: ca. 1906
Woonoppervlakte: ca. 103 m²
Inhoud: 335 m³

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier