Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningDirkshornBliekenbos 3

Bliekenbos 3 te Dirkshorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.058 m³
Bouwjaar:
1860
Perceeloppervlakte:
2.165 m²
Totale woonoppervlakte:
283 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Een beleving van rust en ruimte!

Deze prachtige stolp heeft in 2004 een complete renovatie ondergaan. Na 30 jaar leeg gestaan te hebben verdiende deze stolp een nieuw leven. Aan een doodlopende weg met vrij uitzicht en veel ruimte kunt u dan ook in alle rust genieten. De woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een zeer ruim bemeten bijkeuken met de witgoedopstelling, een pantry en het toilet. De tweede verdieping
is nog geheel naar eigen wens in te delen. Voorzieningen voor realisatie van een badkamer op de tweede verdieping zijn al gemaakt en er is voldoende lichtinval door de twee dakkapellen en meerdere dakramen. Naast de woning staat een grote vrijstaande stenen schuur waar meer dan voldoende ruimte is om o.a. gereedschap en fietsen te plaatsen of een hobbyruimte te maken. In de houten veranda kunt u tot in de late uurtjes lekker genieten van een gezellige barbeque. U kunt parkeren op eigen erf en er is een prachtig gazon met speeltoestellen voor kinderen en veel volwassen groen eromheen als beschutting. U kunt hier vrij en landelijk wonen op 10 minuten fietsafstand van het dorp met alle voorzieningen zoals supermarkten, basisscholen, scouting, sportverenigingen en een 18 holes golfbaan. Gaat u liever een terrasje pakken in het bruisende Schagen dan bent u met de auto in 15 minuten in het hart van het centrum. Een echte beleving waar u kunt genieten van het buitenleven met alle voorzieningen in de buurt!

Bouwjaar: 1860
Woonoppervlakte: ca. 283 m²
Inhoud: ca. 1.058 m³
Bijgebouwen: ca. 28 m²
Perceeloppervlakte: 2.165 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier