Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningBerkhoutBobeldijk 2 a

Bobeldijk 2 a te Berkhout

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
1.037 m³
Bouwjaar:
1873
Perceeloppervlakte:
3.005 m²
Totale woonoppervlakte:
234 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

‘Het is een voorrecht om in deze stolp te mogen wonen’ aldus de eigenaar van de Bobeldijk 2a in Berkhout. En dat begrijpen wij heel erg goed, je kunt hier even helemaal onthaasten van alle drukte van alledag. Wilt u toch gezelligheid en vertier? Dan bent u binnen 5 minuten in de naastgelegen stad Hoorn. Deze halve rietgedekte stolp (1873) - met schitterende vergezichten over de weilanden – is in de jaren ’80 in tweeën gesplitst. Ook de paardenliefhebber kan hier zijn hart ophalen, naast de woning ligt namelijk een paardenbak van ca. 20 x 38 m. met een eb en vloed bodem, een paddock en nog een stukje weiland. Aan de achterkant van de woning is de stal met mogelijkheid voor vier paardenboxen. Op het terras met naastgelegen grasgazon - waar diverse fruitbomen staan - kunt u genieten van de rust die deze plek te bieden heeft. De stolp heeft een ruime woonkamer met authentieke details, een gezellige woonkeuken, drie slaapkamers van goed formaat en een ruime badkamer. De A7 ligt op enkele autominuten van de woning en binnen ca. 30 minuten bent u in Amsterdam.

De ideale plek met rust en ruimte en alle voorzieningen op korte afstand. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen bij dit object!

Bouwjaar: 1873
Woonoppervlakte: ca. 234 m²
Inhoud: ca. 1.037 m³
Stal: ca. 94 m²
Perceeloppervlakte: 3.005 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier