Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningBeetsBeets 14

Beets 14 te Beets

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
2.319 m³
Bouwjaar:
1895
Perceeloppervlakte:
5.069 m²
Totale woonoppervlakte:
106 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Met aan de voorkant fantastisch uitzicht over de rietkragen van de Beemster Ringvaart vindt u dit paradijselijke plekje aan de Beets 14 in Beets.  Een prachtige locatie voor mensen die rust en ruimte zoeken, gelegen aan een weg met enkel bestemmingsverkeer.
Aan de achterkant kijkt u uit over de weilanden.
Het centrum van het pittoreske dorpje Beets ligt op 1,5 km en beschikt over een kerk, café en basisschool. De stolp met enkel vierkant en bijzondere voordeur is gebouwd in 1895 en is lang eigendom van de kerk geweest. Zij heeft de naam ‘Immanuel’ (God met ons) gekregen. U vindt de brandkast nog in de keuken. Deze stolp voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en behoeft een grote opknapbeurt. Hier gaat u echt voor de plek. Er is volop ruimte om (hobbymatig) dieren te houden. Een gedraineerde paardenbak is aanwezig. Hier kunt u uw eigen paradijs creëren. Geniet van de privacy en het weidse uitzicht op slechts 10 autominuten van Hoorn en Purmerend en 30 minuten van Amsterdam. Elk raam van de stolp biedt zijn eigen panoramische uitzicht. Komt u dat bekijken?

Bouwjaar: 1895
Woonoppervlakte: ca. 106 m²
Inhoud: ca. 2.319 m³
Perceeloppervlakte: 5.069 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier