Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoonboerderijAnna PaulownaMiddenweg 5

Middenweg 5 te Anna Paulowna

€ 825.000 k.k.

Intro
Video
Interieur
Exterieur
Plattegrond
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
4.845 m³
Bouwjaar:
1912
Perceeloppervlakte:
10.730 m²
Totale woonoppervlakte:
216 m²
Aantal kamers:
6 kamers (4 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Over deze woning

Op een landelijke plek in de mooie Anna Paulownapolder ligt deze kop-rompboerderij. Een uniek object welke bestaat uit het karakteristieke voorhuis, een enorme schuur en paardenfaciliteiten. De boerderij heeft leuke authentieke details maar dient wel gemoderniseerd te worden.

Langs de Middenweg komt u deze boerderij tegen. Het trekt waarschijnlijk wel uw aandacht, een mooie voorgevel voorzien van een nieuwe makelaar en trekbalk. Een flinke voortuin met veel bomen en planten. Via uw eigen brug bereikt u het perceel. U rijdt langs de kippenschuur naar de achterkant van de woning en daar kunt u een draai maken en via het naast gelegen pad (heeft recht van overpad) weer de weg op rijden. Zie het als een “eigen rotonde”.

Kom binnen

Aan de zijkant van de woning is de hoofdentree, deze brengt u in de algemene hal. Deze hal geeft toegang tot de dichte keuken, de schuur, de trap naar boven, een slaapkamer, het toilet en de woonkamer. De woonkamer met erker voorzien van glas-in-lood ramen bevindt zich aan de voorkant van de boerderij. De houtkachel maakt het ‘s winters erg behaaglijk. Vanuit de woonkamer kunt u doorlopen naar een ruimte welke nu in gebruik is als gym, maar zou ook een kantoor aan huis kunnen zijn. In de visualisaties in de brochure laten we ook de optie zien om deze ruimte bij de woonkamer te betrekken en een keuken te plaatsen. Met een beetje creatief denken, is er van alles mogelijk!

Vanuit deze ruimte loopt u naar de badkamer, voorzien van toilet, bad en douche. Via de vaste trap vanuit de hal komt u op de verdieping uit. Deze telt drie riante slaapkamers en een ruimte voor een potentiële badkamer. De aansluitingen liggen er al, alleen het sanitair kan nog naar eigen wens geplaatst worden.

De achterkant van de boerderij is nu in gebruik als een grote schuur van ca. 550 m². Deze ruimte is perfect voor opslag, zes stallen en voor klussers en/of hobbyisten is dit een walhalla!

Buiten

Buitenom de woning vindt u nog eens zoveel ruimte. Er ligt een gedraineerde paardenbak van 20 x 40 m. met drie lichtmasten en is beschut door de Wilgenhaag. Verder is er nog een beschut terras gecreëerd. Een eerlijke plek om te bbq’en of te genieten van de zon.

Plattegrond

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1912
Soort dak
Schilddak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
216 m²
Overige inpandige ruimte
693 m²
Perceeloppervlakte
10.730 m²
Inhoud
4.845 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Glasvezel kabel en tv kabel
Energie
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en muurisolatie
Verwarming
C.v.-ketel en houtkachel
Warm water
C.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas Kompact HR (2010; eigendom)
Kadastrale gegevens
ANNA PAULOWNA L 5440
10.730 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/Berging
Inpandig
Voorzieningen
Garage
Soort garage
Capaciteit
10 auto's
Voorzieningen
Met elektrische deur, met vliering en voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is het vierkant van een boerderij?

Het vierkant is als het ware het geraamte van de boerderij. Aan het vierkant kun je zien of je boerderij in een ‘rijke tijd’ is gebouwd. Hoe dikker de paal, hoe rijker de boer was. Het ‘vierkant’ maakt een stolp anders dan een normaal huis. Alles valt of staat met de vierkantpalen en de sparren.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Wat is een agrarische bestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming. Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een agrarische bestemming houdt in dat een woning of object -met agrarische bestemming- alleen voor agrarische doeleinden gebruikt mag worden. Denk hierbij aan een melkveehouderij of een akkerbouwbedrijf.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 825.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier