Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningAlkmaarSchermerdijk 1 A

Schermerdijk 1 A te Alkmaar

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.920 m³
Bouwjaar:
2020
Perceeloppervlakte:
4.727 m²
Totale woonoppervlakte:
444 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dromen worden werkelijkheid…

Rijdend door de polder, langs de ambachtsmolen en de ‘witte kippenbrug’ komt u bij een bijzondere plek. Midden in de natuur, op een meer dan prachtige locatie met iedere dag een adembenemend uitzicht. Een leeg schilderij van wel 4.727 m². Een schilderij welke opnieuw ingekleurd dient te worden, klaar om uw eigen Picasso of Rembrandt te maken. Uw eigen meesterwerk, gelegen op 1 van de meest historische locaties van Alkmaar. Een locatie met geschiedenis, waar u nu zelf uw geschiedenis kunt schrijven. Hier stond de bekende stolpboerderij ‘Boomlust’, de laatste Alkmaarse boerderij in de Schermer. De kenmerkende elementen van het erf zullen worden hersteld. De stolpboerderij staat voor op het erf en is vanaf de openbare weg de blikvanger. De stolpboerderij wordt omringt door fruitboomgaarden en een singel. Voor het perceel ligt de sierlijke Schermerringvaart. Hier kan gevaren, gezwommen en ’s winters geschaatst worden. Deze waterweg is de ringvaart van de polder van Alkmaar en is open vaarwater. Hier ervaart u landelijk wonen; een beleving van rust en ruimte. Daarbij bent u binnen enkele minuten in de prachtige stad Alkmaar en bent u binnen een half uur via de A8 of A9 in Amsterdam. Een mooi compromis tussen landelijk wonen en de gezelligheid van de stad op enkele minuten vanaf de stolpboerderij. Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n unieke plek, waar u even de hectiek van bijvoorbeeld de Randstad kunt ontvluchten?

Om u te inspireren zijn er visualisaties ontworpen van de stolpboerderij die op deze locatie gebouwd zou kunnen worden. De prachtige beelden geven een beeld van wat er mogelijk is op deze locatie. Deze visualisaties zijn op basis van de omgevingsvergunning gemaakt. Mocht u willen kiezen voor een aangepast ontwerp, een andere vorm of een andere indeling, dan dient dit aangevraagd te worden bij de gemeente. Het perceel bevindt zich op een buitengewone locatie waar zich drie kavels bevinden. De overige twee kavels zijn reeds verkocht.

Schermerdijk 1A te Alkmaar wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde geheel (kavel + stolpboerderij) en enkel als kavel.

Perceeloppervlakte: 4.727 m²
Woonoppervlakte: max. 444 m² volgens verleende omgevingsvergunning            
Inhoud: max. 1.920 m³ volgens verleende omgevingsvergunning

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier