Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningAvenhornWest 49 P

West 49 P te Avenhorn

€ 325.000 v.o.n.

Intro
Interieur
Exterieur
Omgeving
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
166 m³
Bouwjaar:
2022
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
43 m²
Aantal kamers:
1 kamer (0 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

''Als mens heb je elkaar zoveel te geven, waarom niet met elkaar delen?''

Deze levensopvatting inspireerde de initiatiefnemers om Aventuur op te richten: een buitengewoon wooncomplex voor meerdere generaties. Hiervoor transformeren zij vijf leegstaande bedrijfshallen tot een opvallend geheel van 6 woningen, 5 appartementen, 2 gastenverblijven en vele collectieve faciliteiten. De vormgeving is uniek, evenals de landelijke locatie waar jong en oud in harmonie samenleven. Waar alle gemeenschappelijke binnenruimte en buitenruimte van iedereen is. Waar buren elkaar kunnen ontmoeten bij het zwembad, het strandje, de hobbyloods, activiteitenruimte en in de fantastische binnentuin. En waar Sjaak, de technisch beheerder met groene vingers, zorgt voor het dagelijks onderhoud.

Studio appartement

De studio met zolder ligt boven de hoofdentree. Deze studio wordt turn-key opgeleverd. Het uitzicht is gericht op het groen aan de weg. De puntgevels van de hallen geven de ruimten van binnen een authentieke uitstraling. De hoofdruimte is woon- en slaapkamer ineen, met een langwerpige keuken. De hal biedt toegang tot de badkamer met toilet en tot de trapkast. Op de vide is de perfecte ruimte voor een slaapkamer.

Co-housing

De woonvorm binnen Aventuur heet co-housing. Elk huishouden heeft een zelfstandige woning en deelt daarnaast allerlei gemeenschappelijke voorzieningen en ruimten met elkaar. In de Aventuur brochure worden deze gemeenschappelijke voorzieningen en ruimtes uitgebreid toegelicht. De bewoners kiezen er bewust voor om met elkaar te wonen. In Aventuur zijn dit meerdere generaties, van jonge ouders met kinderen tot studenten en senioren. Iedereen woont hier met gezamenlijke verantwoordelijkheid. De zorg staat niet centraal, het ouder worden eveneens niet. Wel de aandacht voor elkaar, het samenwerken aan een gemeenschappelijke wereld waar het ‘wij’ minstens zo belangrijk is als het ‘ik’.

Planning

De eerste paal ging op 11 januari 2022 de grond in. Als alles volgens planning verloopt, worden de laatste woningen in de zomer van 2023 opgeleverd.

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort appartement
Bovenwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
43 m²
Overige inpandige ruimte
7 m²
Perceeloppervlakte
0 m²
Inhoud
166 m³
Indeling
Aantal kamers
1 kamer (0 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
C.V.-ketel
Buitenruimte
Ligging
Aan vaarwater en landelijk gelegen
Tuin
Geen tuin
Bergruimte
Schuur/Berging
Voorzieningen
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kan een bestemmingsplan gewijzigd worden?

Voor een wijziging in het bestemmingsplan moet u een aanvraag indienen bij de gemeente. Houdt u er rekening mee dat dit een vrij moeilijke en dure procedure kan zijn. Alleen de aanvraag kost op dit moment in de meeste gemeenten tussen de 10.000 en de 12.000 euro. Deze aanvraag wil dan nog niet zeggen dat er een positief antwoord op de vraag komt.

Voordat u deze aanvraag indient is het verstandig om goed te weten wat de gemeente van de nieuwe plannen vindt. Voor de aanvraag moet u de visie van de gemeente namelijk wel mee hebben. Een gemeente mag uiteindelijk zelf bepalen of ze in de aanvraag meegaat. Er zijn wel wat dingen waar een gemeente rekening mee dient te houden, bijvoorbeeld de visies voor dat gebied. Het kan zijn dat deze visies opgesteld zijn door de gemeente zelf, maar over het algemeen zijn ze opgezet in samenwerking met de provincie.

Een toewijzing van een wijziging in het bestemmingsplan dient een gemeente dan ook weer te verantwoorden tegenover de provincie. De kosten van de aanvraag zullen door de aanvrager zelf betaald moeten worden.

Is een bestemmingsplan bindend?

Het bestemmingsplan is een bindend plan. Dit geldt zowel voor de burger als voor de overheid. Wanneer er een vergunning aangevraagd wordt voor een winkelpland, een schuur of een ander gebouw, dan wordt deze getoetst aan het bestemmingsplan.

Wanneer er in de regelgeving staat dat er gebouwd mag worden, dan wordt er een vergunning afgegeven door de gemeente. Het is niet zo dat de gemeente zelf mag bepalen of de vergunning wel of niet wordt afgegeven, een gemeente heeft zich ook te houden aan het bestemmingsplan. Indien u het vermoeden heeft dat de gemeente zelf aan het beslissen is, lees dan de regels van het geldende bestemmingsplan goed door.

Als u dan van mening bent dat de beslissing anders had moeten zijn, teken dan bezwaar aan. Motiveer deze goed aan de hand van de regels van het bestemmingsplan. Alles zal dan opnieuw bekeken en getoetst moeten worden. Wanneer een gemeente een nieuwe beslissing neemt, zullen ze deze goed moeten kunnen onderbouwen.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 325.000 v.o.n.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier