Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningWaarlandNieuwboerweg 7 a

Nieuwboerweg 7 a te Waarland

€ 7.500 p/m

Intro
Video
Interieur
Exterieur
Plattegrond
Omgeving
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
1.590 m³
Bouwjaar:
2016
Perceeloppervlakte:
930 m²
Totale woonoppervlakte:
431 m²
Aantal kamers:
11 kamers (11 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Over deze woning

In een landelijke omgeving tussen Den Helder en Alkmaar is in 2016 deze multifunctionele woning gebouwd. In 2019 is daar nog een tweede deel bijgebouwd. Wat resulteert in een ruime wooninstelling voor 11 bewoners waarvan 7 appartementen, 3 slaapkamers en een kamer voor de nachtwacht. Om de woning heen is veel ruimte en het uitzicht aan de achterzijde over de weilanden zal nooit vervelen.

Kom binnen

De woning is te betreden via de voordeur of de ingang aan de zijkant. Bij binnenkomst aan de zijkant komt u binnen in de bijkeuken. Hier is de cv-installatie en de wasmachine- en drogeraansluiting. In het gedeelte van het oorspronkelijke woonhuis is een ruime open keuken en een woonkamer. Op de begane grond is een slaapkamer met een eigen badkamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer. In het nieuwe gedeelte is op de begane grond ook een ruime open keuken en twee appartementen met een keukenblok, douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn vier appartementen ook met elk een eigen keukenblok, douche en toilet.

Buiten

De tuin is gelegen aan de voor-, zij- en achterkant. Aan de voorzijde is ruimte om een aantal auto’s te parkeren. Er is genoeg ruimte om een terras te realiseren. De gehele achterzijde is voorzien van gras, u kijkt er uit over de weilanden.

Plattegrond

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het dorp Waarland, een manege, kapsalon, bakker en huisarts zijn op loopafstand. In Waarland is een supermarkt, er zijn verschillende sportverenigingen, er is een ijsclub en een buitenzwembad. Binnen 10 minuten bent u met de auto in Schagen, Alkmaar ligt op 20 minuten, waar ook de A9 richting Amsterdam is.

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Zadeldak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
431 m²
Overige inpandige ruimte
8 m²
Perceeloppervlakte
930 m²
Inhoud
1.590 m³
Indeling
Aantal kamers
11 kamers (11 slaapkamers)
Aantal badkamers
5 badkamers
Badkamervoorzieningen
Bidet, dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, vloerverwarming, douche, toilet, vloerverwarming, bidet, douche, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafel, douche, toilet, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel en zonnepanelen
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm water
C.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas (2016; eigendom)
Kadastrale gegevens
HARENKARSPEL H 2505
905 m² (volle eigendom)
HARENKARSPEL H 2645
25 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Landelijk gelegen en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin
Bergruimte
Schuur/Berging
Voorzieningen
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Waar moet u rekening mee houden als u een zorgboerderij begint?

,,Qua opleidingen zijn er geen specifieke eisen om een zorgboerderij te starten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je enige ervaring in de zorg hebt en de ambitie hebt om bij te leren. De zorgbehoevenden moeten op de eerste plaats deskundig begeleid worden, de kwaliteit moet gewaarborgd zijn. Daarbij is een EHBO-diploma of een BHV certificaat wel een vereiste. Wij zijn aangesloten bij de stichting Heemzorg. Als je in onze regio ‘Zorg in Natura’* wilt verlenen dan moet je aangesloten zijn bij Landzijde of Heemzorg. Onze gemeente werkt alleen samen met deze organisaties. Dit verschilt per gemeente. Vanuit deze instanties worden ook bijscholingen en workshops verzorgd. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken van belang zoals de doelgroep en het financiële plaatje.”

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een principeverzoek?

Een principeverzoek is de ambtelijke benaming voor de eerste afspraak tussen een bouwaanvrager en de ambtenaar van een gemeente. Soms wordt deze eerste afspraak ook wel beginselaanvraag genoemd. U kunt een principeverzoek indienen om af te tasten wat de gemeente van uw ruimtelijk initiatief vindt. Het gaat over initiatieven die niet in het geldende bestemmingsplan passen. Het bestemmingsplan geeft aan waarvoor u de grond mag gebruiken en wat de bouwmogelijkheden zijn.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 7.500 p/m


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier