Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSpijkerboorKanaaldijk 2

Kanaaldijk 2 te Spijkerboor

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
705 m³
Bouwjaar:
1910
Perceeloppervlakte:
14.640 m²
Totale woonoppervlakte:
220 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Onder de rook van Amsterdam, aan het Noordhollandsch kanaal op een prachtige plek in Spijkerboor staat deze boerderij op maar liefst 14.640 m² eigen grond. In dit gebied is de Wet Natuurbescherming van kracht, dus het uitzicht wat u heeft, zal niet zo makkelijk verdwijnen! De boerderij kan wel een opknapbeurt gebruiken. Onderhoud en modernisering is noodzakelijk. Als u dit compleet naar eigen wens doet, dan hoeft u hier nooit meer weg! Er komt hier zelden wat te koop, dus dit is uw kans om op deze fantastische plek te gaan wonen.

De huidige bewoners hebben een hondenhotel aan huis. Alle faciliteiten die hier toebehoren zijn eventueel ter overname. Volgens het bestemmingsplan is het deels wonen en deels Agrarisch gebied met natuurlijke en landschapswaarden. Er ligt een nieuw bestemmingsplan uit 2019 ter inzage. Hier is onder andere in opgenomen om het oostelijke deel van de locatie te wijzigen naar deels Agrarisch-Paardenbedrijf. Voor het uitoefenen van een paardenbedrijf zijn ook al de nodige faciliteiten aanwezig. Denk aan stallen en een paardrijdbak.

Spijkerboor ligt in gemeente Wormerland. Het ligt tussen Alkmaar, Purmerend en Zaandam in. Het autovrije hart van Purmerend is binnen 5 minuten te bereiken. Dit centrum heeft veel winkels en goede restaurants op de Koemarkt. Werkt u in Amsterdam? Binnen 15 minuten bent u op de ring!
U kunt in deze omgeving heerlijk fietsen door het oudste industrielandschap van Nederland waar ooit honderden molens tegelijk hun wieken lieten draaien. De Zaanstreek kent een uitgestrekt en boeiend veenweidelandschap met typische smalle en langgerekte weilanden omgeven door brede sloten, weelderige rietkragen, ontelbare knotwilgen, grazende koeien, zingende weidevogels en zompige veenpolders die de restanten vormen van een oorspronkelijke brakke moerasnatuur.

Ziet u uzelf hier al wonen? Neem snel contact op voor het inplannen van een bezichtiging.

Bouwjaar: 1910
Woonoppervlakte: ca. 220 m²
Inhoud: ca. 705m³

Schuren/stallen: ca. 380 m²
Perceeloppervlakte: 14.640 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier